Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν εκμάθηση μουσικών οργάνων στη Φιλαρμονική


2 σχόλια:

Ανδριώτης είπε...

Θερμά Συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον ΜΟΥ.Σ.Α.,που παρέχει και μάλιστα δωρεάν
μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων.Τέτοιες προσφορές στα νέα παιδιά του νησιού,νομίζω,δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες και πρέπει να επιδοκιμάζονται από όλους μας.Για μας τους πιο παλιούς, ξυπνάνε ωραίες αναμνήσεις από τη θήτευσή μας στη
Φιλαρμονική του Δήμου, που με πενιχρά μέσα,αλλά με πολύ μεράκι και με την καθοδήγηση του μακαρίτη αρχιμουσικού Σπύρου Μεταξά,σημάδεψε τις ελάχιστες τότε πολιτιστικές δράσεις του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Οπως λοιπόν και πιο πάνω ο Ανδριώτης εγραψε, ας γνωρίσουμε περισσότερο τη Μουσική ως τέχνη κυρίως και ως ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο μας οι "μεγαλύτεροι". Αλλωστε η Φιλαρμονική χωρά στις τάξεις της και μεγαλύτερες ηλικίες από αυτές του σχολείου. Μποείτε εύκολα να παρατηρήσετε οτι ενεργά μέλη της είναι και άτομα ανω των 35, 40 και πλεον ετων, οχι μονο παιδια. Οσοι έχουν μεράκι και όρεξη να ασχοληθούν επομένως, ας απευθυνθούν στους δασκάλους που έρχονται τα Σαββατοκύριακα και ας ερθουν να δουν την καταπληκτική δουλεια που γίνεται στην αίθουσα του Μουσικού Συλλόγου. Η Φιλαρμονική μπορεί να δεχθεί ολες τις ηλικίες και μάλιστα με δωρεάν εκμάθηση στα μέλη της!