Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Καθαρισμός φρεατίων στο Μπατσί



Λόγω  της πολύ έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, παρασύρθηκαν καπάκια από τα φρεάτια του Μπατσίου, με αποτέλεσμα να γεμίσουν φερτά υλικά και να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση νέων, έντονων, βροχοπτώσεων να πλημμυρίσει η περιοχή.
Έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση του Δημάρχου Άνδρου, Θεοδόση Σουσούδη, με τον ομόλογό του της Τήνου, κ. Σίμο Ορφανό, έφθασε στην Άνδρο το μεσημέρι της Πέμπτης αποφρακτικό από την Τήνο και μέσα σε τρεις ώρες, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των υδραυλικών της δημοτικής ενότητας Υδρούσας, τα φρεάτια είχαν καθαρισθεί.
Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τόσο τον Δήμαρχο Τήνου κ. Ορφανό για την άμεση ανταπόκριση, όσο και τις εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries για την δωρεάν μεταφορά του αποφρακτικού. Ευχαριστεί, επίσης, τους υδραυλικούς της δημοτικής ενότητας Υδρούσας για την άμεση κινητοποίηση και αντιμετώπιση του προβλήματος.
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα αυτός που είναι υπεύθυνος Για τον καθαρισμό στα φρεάτια Τα χαντάκια Και τα υπόλοιπα προτού έρθουν Πρωτοβρόχια και χιόνια Ο δήμαρχος έχει βάλει υπεύθυνο για αυτή τη δουλειά Άρα δε κάνει καλά τη δουλειά του Το λοιπόν τι γίνεσαι αυτή την υπόθεση πέστε μου εσείς θz. Ny

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ.. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...