Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού


Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015.
Μέσω της δράσης αυτής, δίνεται στους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας, η ευκαιρία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.
Καλούνται όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ.,  να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 .Για πληροφορίες στα τηλέφωνα  2281082380 κα Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Ο Έπαρχος Άνδρου
                                                                 Λοτσάρης Δημήτριος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παράγουμε το καλύτερο μέλι εκτός από μερικούς το να φεύγουνε οι ταΐζουν τα Μελίσσια αυτό που δεν πρέπει Οπότε πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση νομίζω θζ ny

Ανώνυμος είπε...

Το μελι της ανδρου ειδικα, ειναι απο τα καλυτερα μελια που υπαρχουν , ομως οπως και αλλα πολυ καλα προιοντα του νησιου οπως για παραδειγμα τα λεμονια που δεν παει κανενας σχεδον να τα μαζεψει η' τα λουκανικα, ολα αυτα χρειαζονται τυποποιηση σωστη , πιστοποιηση , διαφημηση και μαρκετινγκ ουτως ωστε να γινουν ευρεως γνωστα και να εξαχθουν και εκτος του νησιου , επισης οι τιμες τους να γινουν προσιτες και λογικες και οχι απλησιαστες οπως ειναι τωρα , για το μελι ας πουμε υπαρχει παραγωγη και δεν δικαιολογειτε η τοσο ακριβη τιμη του παντα βεβαια σε λογικα πλαισια δεν μπορει να εχει την ιδια τιμη ας πουμε με τα σιροπια των σουπερ μαρκετ. Θα πρεπει κατα την αποψη μου οι μελισσοκομοι του νησιου να συνασπιστουν και να φτιαξουν εργαστηρια για να παρουν επιδοτησεις , μηχανηματα , και πιστοποιηση σε πρωτο σταδιο,υπαρχουν ανθρωποι που εχουν εξοχικα στην ανδρο που κανουν αυτην την δουλεια δηλαδη εχουν εταιρειες πιστοποιησης προιοντων τους ξερει κανεις ομως για να ψαξουν οι ενδιαφερομενοι!! το ιδιο μπορει να γινει και με αλλα προιοντα με την βοηθεια του δημου αν πραγματι ενδιαφερετε για ολα αυτα και θελει να τηρει τις προεκλογικες υποσχεσεις , αλλιως μεμονωμενες ενεργειες δεν αποδιδουν τιποτα το ιδιαιτερο και ειναι πραγματικα πολυ κριμα γιατι το νησι εχει και μεγαλες δυνατοτητες και γονιμο εδαφος και καλο σχετικα κλιμα και μπορει να παραξει τα παντα . Βεβαια εχουμε και την δαμοκλειο σπαθη του ΦΠΑ, που θα ειναι ενα βαρι και αποτρεπτικο στοιχειο ομως οπου υπαρχει θεληση , προσπαθεια και συνεργασια , υπαρχει και δρομος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ήθελα να πω πως ορισμένοι για το εύκολο χρήμα Κάνουν χρήση σε παράνομες τροφές και φάρμακα Ανοίγοντας το κουτί ή το βάζω καταλαβαίνεις ακριβώς Με τη μυρωδιά του θζny