Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Και για σκέιντμπορντ στην Άνδρο


Τη περασμένη εβδομάδα μία ομάδα νεαρών με skateboards έκαναν βόλτα τα απογεύματα  στην Αγορά της Χώρας και όπως μας είπε ο  Νίκος Γαρύφαλλος ήταν μία ομάδα από τα μεγαλύτερα ονόματα σ΄αυτό το σπορ, από Ευρώπη και Αμερική, που έκαναν βόλτα στα ελληνικά νησιά και κάπου στο διαδίκτυο  είδαν το ξενοδοχείο του, το BluEnigma, στ΄Αποίκια, και αποφάσισαν να έρθουν στην Άνδρο.
Το BluEnigma Hotel έχει δύο εγκαταστάσεις   για extreme sports, όπως ποδηλατοδρομίες  (BMX και MTB) και Skateboarding και οι δύο πίστες έχουν κατασκευαστεί από τον ίδιο τον Νίκο Γαρύφαλλο που είναι μηχανολόγος και ασχολείται με τις πίστες 25 χρόνια.
 Η μία πίστα είναι ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο, η κόκκινη Enigma Bowl 


και η άλλη μεγαλύτερη είναι  πιο πάνω, τα "Gratitude trails"

 Οι ξένοι επισκέπτες βρήκαν εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη εμπειρία την μικρή πίστα και πολύ ωραία την Άνδρο και έχουν σκοπό να φτιάξουν δύο βίντεο  ένα με τα υπόλοιπα νησιά που επισκέφτηκαν και το δεύτερο βίντεο αφιερωμένο αποκλειστικά στην Άνδρο και το  BluEnigma  στ΄Αποίκια






2 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκος Γαρύφαλλος, ένας μοναχικός καβαλάρης που δουλεύει αθόρυβα και μεθοδικά. Η περίπτωση του μου θυμίζει ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ που κι αυτή σαν άλλος Δον Κιχώτης πάλευε να αναδείξει τα μονοπάτια της Άνδρου.
Νίκο σ αγαπάμε, συνέχισε…

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Νίκο που δίνει ζώη ξανα στα αποικία όπως έκανε και ο παππούς του και αυτός είχε δώσει ζωή στο χωριό Μπράβο σου ξανά θζny