Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο Έπαρχος Άνδρου σας προσκαλεί στη εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση πεζοπορικών διαδρομών της Άνδρου





Καλούμε τους ανδριώτες να παραστούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.00π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου στην τελετή απονομής του Ευρωπαϊκού Σήματος για τις πιστοποιημένες πεζοπορικές διαδρομές της Άνδρου. Η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Leading Quality Trails - Best of Europe για τις πεζοπορικές διαδρομές είναι αποτέλεσμα των εντατικών και συντονισμένων προσπαθειών της  εθελοντικής ομάδας Andros Routes και των χορηγών της.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Άνδρου στάθηκαν αρωγοί και εταίροι του εγχειρήματος αλλά και της δέσμευσης για τη διατήρηση των μονοπατιών για τα επόμενα τρία χρόνια σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρς.
Η Άνδρος, έχοντας πλέον ευρωπαϊκή πιστοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών, μπορεί στο εξής να εισέλθει σε μία τεράστια "αγορά" εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ανοίγοντας δρόμους τουριστικής ανάπτυξης και επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
Στόχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι κάθε νησί να προσελκύει επισκέπτες -πελάτες μέσα από την προβολή μιας συγκεκριμένης ταυτότητας που θα είναι αναγνωρίσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μ΄ αυτή την αξιέπαινη συλλογική προσπάθεια που βασίστηκε στην εθελοντική πρωτοβουλία της ομάδας Andros Routes και στην αγάπη για το νησί, η Άνδρος αποτελεί πλέον το μοναδικό νησί στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο που διαθέτει την έγκριτη αυτή πιστοποίηση και συνεπώς μπαίνει δυναμικά στην τουριστική αγορά του εξωτερικού.
Πρέπει όλοι να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους πρωταγωνιστές.
  Θερμά Συγχαρητήρια!!!
 Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα Πως Είχαμε και επάρχων στην Άνδρο Μάλλον τώρα Που είναι καθαρά τα μονοπάτια βρήκε το δρόμο Για τους δρόμους τι θα πει άραγες θzny

Ανώνυμος είπε...

Πετυχημένο σχόλιο