Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Λεωνίδας Τσορτανίδης








Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Αθλητής του ΝΟΑ Λεωνίδας Τσορτανίδης


Ντυμένος με τα ελληνικά χρώματα και την σημαία του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου ο Ανδριώτης ιστιοπλόος Λεωνίδας Τσορτανίδης έφερε στην χώρα μας το χρυσό μετάλλιο. Ο Λεωνίδας συμμετείχε στο παγκόσμιο κύπελλο τέκνο 293 που διεξάγεται στο Κάλιαρι της Ιταλίας, στην κατηγορία των Κ15.   


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο Πάντα Με επιτυχίες Μεγάλη επιτυχία για Ελλάδα και Ανδρός θζ ny

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια και εις ανωτερα με περισσοτερες επιτυχιες και πρωτιες. Αυτα τα παιδια πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση και παραδειγματισμο, μπραβο σε αυτον στους προπονητες και στους γονεις, η ανδρος για μια ακομα φορα δοξαζει την ελλαδα και δειχνει το αλλο της καλο προσωπο, αυτο που λεει οτι η αριστεια και η διακριση μεσω σκληρης προσπαθειας, δουλειας και θελησης δεν ειναι ρετσινια οπως καποιοι λενε και μας εχουν κουφανει στην κυριολεξια!!!!

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Εν αρχή ήν ο Κακλαμανάκης. Κακλαμανάκης εποίησεν Φράγκο. Φράγκος , προπόνησε τον Τσορτανίδη. Στην αλυσίδα αυτή -κατά την δική μου καθαρά προσωπική εκτίμηση προσθέστε , Ναυτικό 'Ομιλο ' Ανδρου, Ναυτικό 'Ομιλο Κορθίου και κυρίως αμέτρητες ώρες δουλειάς, προπόνησης, προετοιμασίας, συμπαράσταση οικογένειας, αφοσίωση στον σκοπό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ' Ανδρος, μπορεί να αξιοποιήσει την παράδοση αυτή, τις ιδιομορφίες της περιοχής (καιρικές, θαλάσσιο περιβάλλον ) και να αναδείξει τους μελλοντικούς Ολυμπιονίκες.