Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ζητά τη ενεργή συμμετοχή σας στη διαμόρφωσή του χωροταξικού της Άνδρου


Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Περράκη εκδήλωση για  την ενημέρωση,  μέσα στο πλαίσιο εκπόνησης του Β1 σταδίου της μελέτης "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ", στο κομμάτι που αφορά την Άνδρο και την Τήνο.
Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και παρευρεθήκατε.
 Κάποιοι από εσάς αφιέρωσαν όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα, ταξιδεύοντας είτε από Αθήνα είτε από Τήνο, προκειμένου να λάβουν τις σωστές κατευθύνσεις τόσο από τους Μελετητές (κο Τσεκούρα & κα Τσούτσου) όσο και από την Επιβλέπουσα Υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ (κο Ράμμο & κα Ραμπαβίλα) και να έχουν μια εμπεριστατωμένη αντίληψη για το τι σημαίνει Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού  και τις επιπτώσεις που θα έχει για το μέλλον του τόπου μας.

Αυτή η συμμετοχή σας δείχνει ότι πλέον δεν αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για τη ζωή μας και την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά  εμείς οι ίδιοι να σχεδιάσουμε την αντιμετώπιση των αναγκών μας και των προτεραιοτήτων μας.
Για να γίνει όμως πραγματικά εποικοδομητική και ουσιαστική αυτή η δουλειά που ξεκινήσαμε, θα θέλαμε να μετέχετε όλοι ενεργά  καταθέτοντας  τις απόψεις σας, προκειμένου να τις επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας που θα συσταθεί, ώστε στην συνέχεια ως ολοκληρωμένη πρόταση να αποσταλλούν στον μελετητή και στο ΥΠΕΚΑ.
Τόσο για την δήλωση συμμετοχή στην ομάδα εργασίας , όσο και για την κατάθεση των απόψεων σας μπορείτε να μας στείλετε  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην  διεύθυνση  xwrotaksikoandroy@gmail.com

Επειδή το χρονικό περιθώριο που έχουμε προκειμένου να συγκροτηθεί η πρόταση μας είναι ελάχιστο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ώστε να στείλετε το συντομότερο δυνατόν τις θέσεις και απόψεις σας , με καταλυτική ημερομηνία την Κυριακή 6/12/15.
Σημαντικό ρόλο για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης έπαιξαν οι Μηχανικοί της Άνδρου καθώς και οι χορηγοί μας που είναι: το Ξενοδοχείο Περράκη, οι εταιρείες Fast Ferries  &  Golden Star Ferries ,το Ζαχαροπλαστείο Λάσκαρη και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Τους ευχαριστούμε θερμά.                                                                  
                                                                                                                    Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
                                                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι πολιτικοί Προσπαθούν να περάσουν Νόμους που και να περάσουν θα τους Εφαρμόζουν Και επιπλέον Να κάνουν τη δουλειά τους όχι λόγια Αλλά με πράξεις Θζny

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μπορεί να μας ενημερώσει για το τι συζητήθηκε κατά την συνάντηση της 24ης /11 που πραγματοποιήθηκε στο Γαύριο απορώ γιατί δεν την έκαναν....... στην Αθήνα;;το σωστό θα ήταν να γίνει στην Χώρα να μοιραστούν οι αποστάσεις.Αν λοιπόν δεν γνωρίζουμε εμείς οι απλοί πολίτες κάτοικοι της Άνδρου,σχετικώς με τι θα πρέπει να στείλουμε προτάσεις,τι να λέμε;;Θα ληφθούν κάποιες αποφάσεις από αυτούς που ''κατέχουν το άθλημα''και μετά θα μας πουν μα δεν κάνατε προτάσεις.Λοιπόν ενημέρωση διαδικτυακή για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν .Παρακαλείσθε Κε Λουκίσα να βοηθήσετε μέσα από την σελίδα σας,για να ενημερωθούμε έτσι ώστε μετά να μην υπάρχουν δικαιολογίες,ότι τάχα δεν κατατέθηκαν προτάσεις και μάλιστα σε τόσο ασφυκτικά χρονικά περιθώρια.Γιατί Κε έπαρχε τόση βιασύνη;;υπάρχουν προθεσμίες που πρέπει να νομοθετήσουν οι ''μεγάλοι'';;Γι αυτό τα κάνουμε μπάχαλο πάντα στην Ελλάδα.Ευχαριστώ πολύ τον Κε Λουκίσα που θα φροντίσει να μας ενημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Έπαρχε, κύριε Δήμαρχε και λοιπές αρχές του τόπου.....το νησί έχει παραδοθεί σε συμμορίες κλεφτών που μπουκάρουν στις περιουσίες των Ανδριωτών και κλέβουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Σκοπεύετε να συνεχίσετε να ζείτε σε κατάσταση αφασίας, περιμένοντας ίσως κάτι σοβαρότερο για να ζητήσετε βοήθεια από εκεί που πρέπει;;;; Μήπως πρέπει να αναλάβουμε δράση (θα το αποκαλέσετε αυτοδικία, φαντάζομαι) ώστε να προστατέψουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας;;;;
Εκείνα τα καλόπαιδα με την χασισοφυτεία, να υποθέσω ότι σας ξέφυγαν;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι από τους πολιτικούς τρέχουνε μόνο και μόνο να κάνω όνομα για τον εαυτό τους Οπότε κάθονται σε μια καρέκλα και υπόσχονται Αυτό συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση Εάν κάνω λάθος γραφτετοθζby

Ανώνυμος είπε...

Μονο λογια βλεπουμε !! και οχι εργα ουσιας να παει το νησι μας μπροστα και οι ανδριωτες,, εχουμε σχεδον πληρη εγκαταλειψη το μονο που κινειτε ειναι οι υπαλληλοι του δημου που ειναι αρκετοι..και οι εραιποι αυτου !!ειδικα στο ορεινα χωρια παντελη ελειψη ...με χαλια δρομους, ελαχιστος φωτησμος, πολλα σκουπιδια αμαζευτα μηνες τωρα... μονο για τις θεσεις τους μαλλον νοιαζονται και τους μισθους τους οπως ολοι και οι πριν αλλωστε.. και περιμενουμε να γινει κατι καλο για το νησι αλλα δεν γινετε τιποτε!!