Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η Φιλαρμονική Άνδρου στηρίζεται στα νέα παιδιά


Η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου 'Ανδρου απο το 2010 και μετά, έχει ανεβάσει και αλλάξει το επίπεδο όλων των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων του νησιού μας.
 Με τις εμφανίσεις της και τις συναυλίες τα Χριστούγεννα, της Θεοσκεπάστου και το καλοκαίρι η πολιτιστική της συνεισφορά είναι μεγάλη.

Χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση εκ μέρους των κατά καιρούς Δημοτικών αρχών αλλά μόνο με χορηγίες Ανδριωτών και όχι μόνο κατάφερε και συμμετείχε, αυτά τα λίγα χρόνια, σε φεστιβάλ Φιλαρμονικών όπως στα Βριλήσσια, στην Κόρινθο. Συμμετείχε επίσης στην Κέρκυρα μαζί με την Φιλαρμονική Θιναλίων του Δήμου Κερκύρας στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις της Κυριακής των Βαΐων 2015.

 Επίσης φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία επί δυο  χρόνια στις εορταστικές εκδηλώσεις της Θεοσκεπάστου το 2013 και 2014 τις Φιλαρμονικές του Δήμου Ιωαννιτών και Θιναλίων.
 Έλαβε μέρος στα γυρίσματα και συγκεκριμένα στην μουσική επένδυση της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη "Μικρά Αγγλία".

Στο φεστιβάλ Ανδρου 2015 και σε ένα σωρό άλλες θρησκευτικές, εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Σε τόσα λίγα χρόνια πετύχαμε τόσα πολλά. Για να συνεχιστούν όμως όλα αυτά τα όμορφα και πρωτόγνωρα για το νησί μας η Φιλαρμονική χρειάζεται ανανέωση. Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής. Όλοι πρέπει να πλαισιώσουν αυτό το σύνολο. Γονείς, καθηγητές, δάσκαλοι να παροτρύνουν τα παιδιά. Το όφελος θα είναι διπλό και σε προσωπικό επίπεδο και σε επίπεδο συνόλου.
Ελάτε να δείτε την δουλειά που γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο στην αίθουσα του ΜΟΥΣΑ (πρώην κτίριο ΟΤΕ)  και αποφασίστε.








Δεν υπάρχουν σχόλια: