Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: Η διαμαρτυρία στο Γυμνάσιο Χώρας Άνδρου








11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ άσχημη εικόνα να βάζουμε τα παιδιά μας στην πρώτη γραμμή Αυτό δείχνει αδυναμία Από τους γονείς θζmy

Ανώνυμος είπε...

Να φανταστώ όλα αυτά εν ώρα μαθήματος! Άλλο που δεν θέλουν να μην γίνει μάθημα (τα παιδιά). Όταν εγω πήγαινα σχολείο κάνανε καταλήψεις γιατί δεν είχαν χαρτιά υγείας οι τουαλέτες!!!
Εάν τους πούνε να διαμαρτυρηθούν μετά το πέρας της σχολικής ώρας θα πάνε?
Προφάσεις εν αμαρτία λέγοντε αυτά!

Ανώνυμος είπε...

κοιτάξου στον καθρέφτη θζny να καταλάβεις ποια είναι η άσχημη εικόνα!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι και εγώ μια μαθήτρια σχολείου και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λένε τα παιδιά!!! Μπορεί εγώ να βρίσκομαι στην Αθήνα αλλά καταλαβαίνω, γιατί σίγουρα και εμένα θα με πείραζε να μην έχω καθηγητές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω γνώσεις για να μπορέσω να προχωρήσω στην ζωή μου και στο ύστερο μέλλον μου!!!! Συγγνώμη που σας το λέω αλλά αυτά που λέτε ότι τα παιδιά το κάνουν μόνο και μόνο για να χάσουν σχολείο είναι μπούρδες για να το πω ευγενικά!!!!! Εσάς δηλαδή δεν θα σας πείραζε καθόλου να χάνετε τη μισή σχολική χρονιά; Θέλετε να μας πείτε ότι δεν θα σας ένοιαζε να μπορέσετε να προχωρήσετε για το μέλλον σας, για να βρείτε μια δουλειά που να σας αρέσει; Σίγουρα τα παιδιά χαίρονται που χάνουν σχολείο και δεν το κρύβω και εγώ θα χαιρόμουν αλλά αυτή η κίνηση που κάνουν είναι πολύ σωστή!! Προσπαθούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Είναι μεγάλη ντροπή να λέτε ότι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από το ότι χάνουν μάθημα!!!! Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν καθηγητές...Νοέμβριος είναι δηλαδή έλεος πια πόσο πίσω ήμαστε; Εδώ στην Αθήνα υπάρχουν καθηγητές και δάσκαλοι που δεν εργάζονται γιατί δεν υπάρχουν θέσεις...γιατί λοιπόν δεν στέλνουν αυτούς; Λοιπόν η μόνη απάντηση σε αυτό είναι ότι θέλουν να μας κάνουν όλους βλάκες, να μην γνωρίζουμε τίποτα και να μας χειρίζονται όπως θέλουν εκείνοι που ονομάζονται και καλά "πολιτισμένοι" !! Μπράβο παιδιά για την κίνησή σας, ΜΠΡΆΒΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λει η Καθηγητρια.
Πρεπει να μαθουν ολοι, οτι το να ζεις τον Χειμωνα στην ΑΝΔΡΟ και γενικοτερα στα νησια με λιγους σχετικα κατοικους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!! (με την εννοια που καταλάβαινουν ολοι οι Ελληνες).

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

Πρεπει να φωναξετε για να διεκδηκησετε τα αυτονοητα(δυστυχως εκει φτασαμε)

Unknown είπε...

ΘΖΝΥ θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν ειναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ να ζητας αυτά που δικαιωματικά σου ανηκουν .
θα ηταν ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ αν το αφηναμε και άλλο να τραβηξει.
Θα ήταν ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ να περιμέναμε και αλλο από Δευτέρα σε Παρασκευή να έρθουν καθηγητές.
Και ναι στο δευτερο ανώνυμο... ήταν εν ωρα μαθηματος όπως επισης ηταν και για πολλους γονείς εν ωρα εργασίας. Παρόλα αυτά πολλοί επέλεξαν να ειναι στο πλευρό των μαθητών αλλά και των καθηγητών.
Στο πλευρό μαθητων και καθηγητών:
γιατι εν ωρα κενου δεν υπάρχει φύλαξη των παιδιών,
γιατι πεντε καθηγητές δεν μπορούν να επιβλέπουν 120 παιδιά,
γιατί το μέλλον μας ( οι μαθητες του σημερα) δεν πρεπει να πληρωνουν τα λάθη του παρελθόντος!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ
ΣΤΡΑΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και βλέπω τα χάλια σας Μας έχουν μάθει να είμαστε τραμπούκοι Πάμε πίσω 200 χρόνια και βάλε
Μάλιστα κοίταξα και στο καθρέφτη Και ήταν αυτά που γράφω θζ ny

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά, που ωριμότητα και υπευθυνότητα, διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή το αναφαίρετο δικαίωμα στην εκπαίδευση, για μια καλύτερη ζωή, μια ζωή που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προβλέπεται δύσκολη, εξαιτίας των ολέθριων λαθών, όχι αυτών των παιδιών, αλλά της προηγούμενης γενιάς.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά, που ωριμότητα και υπευθυνότητα, διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή το αναφαίρετο δικαίωμα στην εκπαίδευση, για μια καλύτερη ζωή, μια ζωή που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προβλέπεται δύσκολη, εξαιτίας των ολέθριων λαθών, όχι αυτών των παιδιών, αλλά της προηγούμενης γενιάς.

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος κοροϊδεύει ποιόν κάποιος χτύπησε το μαγικό ραβδάκι και παρουσιάστηκαν οι καθηγητές σε μια μέρα μέσα και μπράβο Στο δήμαρχο και Εμπειρίκο Που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο από όλους θζny

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ δεν καταλαβαίνω ούτε τι γράφει ούτε γιατί το γράφει! πάρτε του το πληκτρολόγιο, βάλτε του μαντήλι στα μάτια, κάποιος ας τον απομακρύνει από τον υπολογιστή........όποιος τον γνωρίζει προσωπικά να του πει να σταματήσει αυτή την ανισορροπία (ή ας τον πάει σε ένα γιατρό, από εκείνους που σου μαθαίνουν να αγαπάς τον εαυτό σου).
Υ.Γ: θζny ξέχασες να συγχαρείς και τον φίλο σου τον Ναπολέοντα