Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η Άνδρος στη World Travel Market London 2015




Σε μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, την World Travel Market London 2015, παίρνει μέρος ο Δήμος Άνδρου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Excel London και άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.
Η Άνδρος, όπως και όλα τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας, η οποία ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια κατά την 1η ημέρα της έκθεσης καθώς για πρώτη φορά η γνωστή πυραμίδα της εισόδου του εκθεσιακού κέντρου Excel ήταν ηλεκτρονικά ντυμένη με τη νέα ταυτότητα της Περιφέρειας.
Στην έκθεση παίρνουν μέρος περισσότεροι από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, φιλοξενεί πάνω από 50.000 επαγγελματίες, εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, κρατικούς φορείς και δημοσιογράφους. Τις πρώτες δυο ημέρες η έκθεση έχει αποκλειστικά χαρακτήρα B2B και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι εμπορικοί επισκέπτες. Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, η είσοδος είναι ελεύθεροι για όλους όσοι επιθυμούν να την επισκεφθούν.
Στο περίπτερο της Άνδρου γίνεται προσπάθεια να προβληθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόσφατη πιστοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών, καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει διαρκώς αυξανόμενο ρεύμα Άγγλων επισκεπτών προς την Άνδρο, μέσω του ταξιδιωτικού οργανισμού Ramblers UK.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι το EU1170.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της Περιφέρειας στη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/100003136056746/videos/836337693147425/88

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε έτοιμοι για τόσο τουρισμό Δεν έρχομαι μεγάλες μονάδες Και Οι Βρετανοί θέλουν πακέτα εμείς δεν Τα προσφέρομαι αυτά θζny

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα περι μεγαλων μοναδων ειναι με συνγχωρειτε μπουρδες!!! Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουμε μεγαλες τετοιες απροσωπες και αντιαισθητικες μοναδες οι οποιες προσφερουν τα all inclousive και δεν αφηνουν τιποτα στην τοπικη κοινωνια , μαλλον ο κυριος που τα γραφει αυτα δεν εχει παει σε νησια μεγαλα οπως κρητη ροδο και αλλα που τα βλεπουν αυτα και τα βιωνουν ουτε και θελουμε η ανδρος να εχει τους τουριστες σαν και αυτους τους αγγλους που πανε στα μαλυα της κρητης και τα κανουν ολα γης μαδυαμ, δεν μας παει αυτος ο τουρισμος και νομιζω κανεις δεν τον θελει!! Αντιθετως με μικρες και μεσαιες γουστοζικες και με βαση τον τοπικο χαρακτηρα μοναδες καταλυματων τα οποια ομως να προσφερουν καλες υπηρεσιες και εξυπηρετηση με ευγενεια , τοτε νομιζω η ανδρος μπορει μεσω του εναλλακτικου τουρισμου που ειναι ειτε τα μονοπατια που οποσδηποτε η πιστοποιηση πρεπει να λεγεται και να δειχνεται παντου οπου παμε, ειτε με τον πολιτιστικο τουρισμο ειτε με αλλες μορφες τουρισμου περα απο τα τετριμενα , να προσελκυσει πολυ καλης ποιοτητας τουριστες που θα αφηνουν χρηματα στο νησι και σε περιοδους περα της μικρης ετσι και αλλιως τουριστικης της ανδρου!! Και αλλωστε αυτο που ειχε γινει με την προσφορα των δυο επιπλεον ημερων δωρεαν σε αρκετα καταλυματα του νησιου ηταν πολυ καλη προσφορα και πακετο καλο , και πρεπει τετοιες προσφορες να γινονται συνεχεια και απο ολους τους επιχειρηματιες του νησιου!! Δηλαδη το πακετο ειναι το all inclusive που ερχονται τσαμπα δεν αφηνουν τιποτα παρα μονο ζημιες και σκουπιδια;;; ετσι το αντιλαμβανεστε εσεις;; ε λοιπον αυτο θα ηταν καταστροφη για το νησι και επισης ολοι οι αγγλοι δεν ειναι σαν και αυτους που πανε μαλυα ζακυνθο και αλλου, αλλα ειναι και ανθρωποι καλης ποιοτητας που τους ενδιαφερει ο εναλλακτικος τουρισμος και τα μερη που τον προσφερουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν ντρέπονται λιγάκι σαρανταοκτάωρη απεργία ξανά εδώ κόσμος δεν έχει να φάει Και αυτοί το χαβά τους Εδώ χρειάζεται βούρδουλας Να λέμε δόξα τω Θεώ που έχουμε δουλειά Καλά αυτοί το χαβά τους θζ my.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι περισσοτερο από βούρδουλα χρειάζεται αλλά...

Ανώνυμος είπε...

καλα κανουν..μπορει να ειναι ταλαιπωρια αλλα να αντισταθει και καποιος κλαδος..ολοι οι αλλοι εχασαν τα παντα..και δεν εγινε τιποτα, θα παμε οι μισθοι και οι συνταξεις 400 ευρω σε λιγο καιρο και τοτε θα ξυπνησουμε ..αλλα θα ειναι πολυ αργα!! αυτοι εχουν βαλει σκοπο ολοι μαζι φυσικα οι πολιτικοι και δανειστες να γινουμε ουγκαντα και κατι χειροτερο... εχουμε χρονια που θυμιζουν.. τα παλια με φτωχεια και δυστηχια...μονο οταν ξυπνησουμε ισως κατι να γινει..αυτοι ολοι ειναι μονο να εκτελουν εντολες απο εξω!! μονο φορους και χαρατσια ξερουν να βαζουν..αλλα απο που να πληρωθουν ολα αυτα!! και ο λαος να υποφερει εκτος απο τους... οι πολιτικοι που τα διαλησαν ολα.. και οι φιλοι τους.. και οι ματσο διοτι τωρα βγαζουν περισσοτερα

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω Αυτοί που δίνουν δουλειά στο κόσμο εφοπλιστές βιομήχανοι Είναι η μηχανή του κράτους Και οι πολιτικοί είναι οι ψεύτες του κράτους Και ο πληθυσμός του κράτους είναι η μηχανή λοιπόν η μηχανή θέλει επισκευή Δυστυχώς πότες μας δεν είχαμε μια σταθερή κυβέρνηση
Είχαμε μία φορά δεν τη θέλαμε θέλαμε αλλαγή Είμαστε άξιοι της τύχης μας Και αυτοί που απεργούν πρώτα να μάθουν να ψηφίζουν Δε καταλαβαίνω γιατί δε μαθαίνουμε 30 χρόνια τρώγαμε με χρυσά κουτάλια Διώξαμε όλη την βιομηχανίες εφοπλιστές αμερικανούς Αδειάσανε όλα τα ταμεία φάγανε όλα τα δανεικά Και τώρα έρχονται οι ψευτο ως σωτήρες μας Να μας σώσουν Το λοιπόν εκεί που στρώσαμε εκεί θα κοιμηθούμε Μία ζωή τρωγόμαστε Κρίμας για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας Και φταίχτες είμαστε εμείς οι ίδιοι εμείς τα προξένησαν Όλα αυτΈμεις ψηφίσαμε αυτους τους άχρηστους Κάποιος λέει ξυπνήστε Αργά πετάξε το πουλάκι θζny