Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση από τον Έπαρχο Άνδρου για το χωροταξικό







Μέσα στο πλαίσιο εκπόνησης του Β1 σταδίου της μελέτης "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/10/2015 συνάντηση στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου, προκειμένου να αναδειχθεί η αναγκαιότητα ενασχόλησης όλων των αρμοδίων φορέων με το Χωροταξικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα της Ν. Άνδρου.
Την Δευτέρα 02/11/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο ΥΠΕΚΑ, η οποία είχε ως κύριο μέλημα της την ανταλλαγή απόψεων όλων των εμπλεκομένων φορέων (Υπουργεία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Υπηρεσίες της ΠΝΑ) με τον Ανάδοχο Μελετητή.
Στην συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκε ο Έπαρχος Άνδρου, ο οποίος ήρθε σε επαφή τόσο με την Επιβλέπουσα Υπηρεσία όσο και με τον Ανάδοχο Μελετητή. Μάλιστα  συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Άνδρο την Τρίτη 24/11/2015 όπου θα παρευρεθούν ο Μελετητής και η ομάδα Επίβλεψης της Μελέτης.
Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φορείς του νησιού και τους πολίτες όπως παρευρεθούν στις 24/11/2015 στις 10 π.μ  στο Ξενοδοχείο Περράκη, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους περί του Χωροταξικού  Σχεδιασμού της Άνδρου, ώστε να πραγματοποιηθεί μια ουσιαστική παρέμβαση επί του Χωροταξικού, που πραγματικά αφορά τον καθένα από εμάς.

                                                                                      Ο Έπαρχος Άνδρου
                                                                                    Λοτσάρης Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια: