Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση παραγωγών Άνδρου για συμμετοχή στην 3η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στοχεύοντας στην αποτελεσματική προβολή των τοπικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη μίσθωση χώρου τόσο στην αίθουσα του χονδρεμπορίου όσο και στην αίθουσα της λιανικής πώλησης στην 3η  Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 29 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου 2016,  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό στην Αθήνα.
Καλούνται όσοι παραγωγοί της Άνδρου επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ, να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6612) διευκρινίζοντας το χώρο ενδιαφέροντός τους (χονδρικής ή λιανικής πώλησης).
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων  για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

 Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: