Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η «ανάγλυφη» έκθεση του Χρήστου Ευσταθίου στο χώρο τέχνης ΣΤΟart



Ένας διαφορετικός cult καλλιτέχνης παρουσιάζεται τη Τετάρτη 18/11 στις 6 μ.μ από την ΣΤΟart της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο Χρήστος Ευσταθίου  δημιουργεί το δικό του, προσωπικό σύμπαν, όπου επιθυμεί να καταγγείλει με το ανάγλυφο έργο του την σχέση της κοινωνίας μας με τον πολιτικό κόσμο, καθώς και την μοναξιά του σημερινού ανθρώπου.

Ακολουθώντας το δικό του αφαιρετικό στιλ το οποίο υπηρετεί πλήρως τις προθέσεις του, το έργο του περνάει μηνύματα, σκέψεις και προβληματισμούς του δημιουργού, συνθέτοντας έναν κόσμο με νοσταλγία.

Η υπέρβαση της πραγματικότητας, η ύπαρξη, η κίνηση, η ευτυχία, η αγωνία, τα συναισθήματα, η αγάπη, ο έρωτας, οι αισθήσεις, αποτελούν θέματα αγαπημένα θέματα του καλλιτέχνη, τα οποία και αποτυπώνει στα έργα του με ανάγλυφες φιγούρες σε πίνακες και κατασκευές.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16/12 και οι ώρες της ΣΤΟart είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ έως 8 μ.μ


Βιογραφικό

Ο Χρήστος Ευσταθίου γεννήθηκε στην Άνδρο.
Αρχικά παρακολούθησε το “Πειραματικό Λύκειο Εφαρμοσμένων Τεχνών” και αργότερα σπούδασε γραφιστική στο “ΙΕΚ Ωμέγα”. Κατόπιν φοίτησε στη Ακαδημία “Πλάκα” της Αθήνας, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και ελεύθερο σχέδιο. Τα έργα του θέτουν καίρια ερωτήματα και προβληματισμούς στο θεατή, εμπεριέχουν την προσωπική αλήθεια και σφραγίδα του καλλιτέχνη, αναδεικνύουν την cult προσωπικότητα του δημιουργού τους και έχουν μια αμεσότητα που αληθινά εντυπωσιάζει.

Έργα του, από τις θεματολογικές ενότητες που δούλεψε ανά περιόδους: «Η εποχή των ανθρώπων», «Συχνότητες», «Αναδόμηση» και «Προφίλ» έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα (An-art, Νέανδρος κ.α) όσο και στο εξωτερικό (Δανία, Βρετανία, Παρίσι), με εξαιρετική ανταπόκριση από το φιλότεχνο κοινό ενώ στην Άνδρο, τη γενέτειρά του, ένα τόπο τον οποίο ο καλλιτέχνης υπεραγαπά, διατηρεί μόνιμη έκθεση.

Έργα του βρίσκονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή στην Άνδρο, στη Gallery του Μιχαλαριάς Art στην Κηφισιά καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Χρήστος Ευσταθίου,
τηλ. +30 697 62 41 776
 e-mail: christoefstathiou@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: