Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μας κακομαθαίνεις, καλέ μου άνθρωπε!




 Και συνεχίζεις και ειδικός γεωπόνος κήπων στο κήπο του Αγίου Γεωργίου και θυμάρια και τριανταφυλλιές και εξωτικά φυτά και αυτόματα ποτίσματα μέχρι και ασπρίσματα γύρω γύρω και παροχές για φώτα στα δέντρα, μέχρι που θα φτάσεις καλέ μου άνθρωπε;



και η επόπτης των εργασιών Ευγενούλα.



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο ανθρωπος εχει δειξει πολλαπλα κ εμπρακτως την αγαπη του για την Ανδρο ,χωρις να επιδιωκει την προβολη. Και οταν κυκλοφορει αναμεσα μας ειναι πολυ απλος και προσηνης, Τον ευχαριστουμε πολυ για οσα κανει.

Ανώνυμος είπε...

από ότι φαίνεται την ομορφιά της ψυχής του εξωτερικεύει. αυτές τις μέρες κάποιος-πιθανώς ο ίδιος-πρόσφερε νέα παράθυρα στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο και καμμιά δεκαριά νέους υπολογιστές. ένα "ευχαριστώ" είναι λίγο!

Ανώνυμος είπε...

Ας εινα καλα αυτος ο ανθρωπος που προσφερει τοσα πολλα στο νησι χωρις να επιδιωκει την προβολη του. Απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις. Απο την φιλαρμονικη, απο εργα μικρα και μεγαλα, απο εξωραισμους, οπως αυτος εδω του κηπου του αγιου γεωργιου ,απο τις δωρεες σε εκκλησιες, απο την υπογειοποιηση των καλωδιων , που θα επρεπε ο δημος ηδη να ειχε βαλει τα καινουργια φαναρια στην παλια πολη και δεν το εχει κανει ακομα παρολο που ο ανθρωπος αυτος εχει επιλυφθει και επι αυτου!! Απο την στηριξη για τα μονοπατια , την στηριξη της κινηματογραφικης λεσχης και την διαφημιση της ανδρου μεσω του εργου μικρας αγγλιας που ειχε την στηριξη του , τι λοιπον να πρωτογραψουμε και τι να πουμε , το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι ολα αυτα που εχει κανει και κανει να μενουν χαραγμενα μεσα σε ολους μας , να τα σεβομαστε και να τα αναδεικνυουμε , οπως αυτο εδω του αγιου γεωργιου να τον διατηρησουμε ολον τον χωρο καθαρο και ετσι οπως τον διαμορφωσε αυτος ο μεγαλος ευεργετης που πρεπει ο δημος να τον βραβευσει για ολα οσα εχει κανει και κανει , και να του πουμε ενα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, υποκαθιστα το κρατος και την αυτοδιοικηση σε πολλα πραγματα που δεν μπορουν η' δεν θελουν να κανουν, μακαρι ολοι οι υπευθηνοι αλλα και εμεις οι απολοι πολιτες και δημοτες να ανοιξουμε τα ματια μας και να ακολουθησουμε οσο μπορουμε ο καθενας και η καθεμια το λαμπρο παραδειγμα του ανθρωπου αυτου που πραγματικα αγαπαει τον τοπο του και τους συμπατριωτες του,πουθενα δεν νομιζω να υπαρχει στην ελλαδα ενας μονο ανθρωπος που να προσφερει τοσα πολλα στον τοπο του , σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι δυστηχως στις μερες μας!!!!!

Unknown είπε...

Να τιμηθει απο τον Δημο Ανδρου για την τεραστια προσφορα του στο νησι και για να παραδειγματισθουν οι ιθυνοντες

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γνωστό σε όλους ποιος είναι.Αυτή την στιγμή δύο μεγάλοι ευεργέτες κινούνται στο νησί. Ο ένας είναι ο προαναφερόμενος και ο δεύτερος είναι με το μεγάλο του έργο, το ανοικτό θέατρο. Πρέπει λοιπόν η Δημοτική αρχή και όλοι μας να τους προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού γιατί οπως και να το κάνουμε χωρίς την βοήθειά τους και με την κρίση που επικρατεί δεν θα γινόνταν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον ο ιδιος επιθυμεί την ανωνυμία ας το σεβαστούμε. Σίγουρα γνωρίζει ότι όλοι γνωρίζουμε και καταλαβαίνει ότι το χαμόγελό μας όταν τον συναντούμε ανάμεσά μας μεταφέρει και τις ευχαριστίες μας.
Είμαστε τυχεροί να έχουμε τέτοιους συμπατριώτες που πέρα από την σοβαρή οικονομική προσφορά στο νησί μας δίνουν κάτι που ίσως να είναι και σπουδαιότερο: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θερμές ευχαριστίες από όλους θέλω να πιστεύω, καθήκον όλων μας είναι να προσέχουμε και να τα διατηρούμε.Ο Θεός να τον έχει καλά. Ας λείπουν όμως οι όποιοι χαρακτηρισμοι για τους κατοίκους και πιο συγκεκριμένα για την συνοικία του Αγίου Γεωργίου, θεωρώ πως δεν μας τιμά η απόδοση τέτοιων χαρακτηρισμων για συμπατριώτες μας και μάλιστα δημόσια.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθεσω στα οσα παραπανω μνημονευτηκαν και για την βοηθεια του στο κομματι της ανακυκλωσης με την αγορα Πρεσσας για την συμπιεση υλικων, ειδικου κλαρκ για την φορτωση των δεματων, του Κομποστοποιητη,καδων συλλογης κομποστοποιησιμων υλικων, την αγορα βαρεου τυπου κλαδοτεμαχιστη , την καλυψη εξοδων οταν η ανακυκλωση λειτουργουσε εθελοντικα, την αγορα του ηλεκτρικου αμαξιδιου που μεταφερει στην(και απο την) αγορα πραγματα κ υλικα ανακυκλωσης, τα φωτοβολταικα στο δημοτικο σχολειο ,το διαγωνισμο νεων πιανιστων, τα κουφωματα στο παλιο δημαρχειο,την (νεα) λεσχη Ανδριων και ποσα αλλα δε γνωριζουμε. Νομιζω πως μεγαλυτερη τιμη και αναγνωριση για εκεινον θα ειναι να διατηρουμε ,να προσεχουμε τα οσα εχει κανει και στο μετρο των δυνατητων μας να συνεχισουμε το εργο του.
Τον ευχαριστουμε θερμα

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αναφέρθηκαν τα παράθυρα του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου κι επειδή έχουν ακουστεί διάφορα επί του θέματος τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες του νησιού ότι τα παράθυρα είναι μέρος έργου ΕΣΠΑ που ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία με μειοδοτικό διαγωνισμό πριν από 2 περίπου χρόνια -αν θυμάμαι καλά- και εντάσσεται σε ένα μεγαλύτερο έργο μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας από τα σχολικά κτήρια. Εκτός από την αλλαγή των παραθύρων στο έργο συμπεριλαμβάνεται η θερμομόνωση της στέγης, η αντικατάσταση των φωτιστικών και η τοποθέτηση θερμοστατών στα καλοριφέρ. Στο ίδιο πρόγραμμα εντάσσεται και το Γυμνάσιο του Γαυρίου.