Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων και συναντήσεων στο Κόρθι!






Περιβόλι την άνοιξη Claude Monet 1886

Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις.
Οδυσσέας Ελύτης

 
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα σεμιναρίων και εκδηλώσεων της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου για την εβδομάδα 2 - 8 Μαρτίου.

Στην κατεύθυνση της διεύρυνσης των δράσεών μας αναζητούμε ανθρώπους και  φορείς,  οι οποίοι θα ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας ιδέες και προτάσεις συνεργασίας.

Θα χαρούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας τις ιδέες σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@androskoinsep.gr  ή στη σελίδα μας στο facebook , καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό: 6947551969 ή απλώς επισκεπτόμενοι το χώρο μας.

Ευχόμαστε Καλή Άνοιξη!


 

 

 Παραδοσιακοί χοροί 
με τη  Γεωργία Ξανθού
 


Δευτέρα 2 Μαρτίου 

5:00 – 6:00 μ.μ.: Παιδικό τμήμα 
6:00-7:00 μ.μ.: Εφηβικό τμήμα
7:00-8:00 μ.μ.: Τμήμα ενηλίκων

8:00-9:00 μ.μ.: Τμήμα ενηλίκων
Κόρθι  -Έδρα ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ



Παιδικό εργαστήρι
με την Ασημίνα Κουρή



Τετάρτη 4 Μαρτίου, 6 - 7:30 μ.μ.

Κόρθι - Έδρα ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ


Συμβουλευτική γονέων

με την  Αλεξία Τέντε


Σάββατο 7 Μαρτίου, 6 -7 μ.μ.
Κόρθι  -Έδρα ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

 

Κλασικά όργανα
με το Σταύρο Κωττάκη και την Ασημίνα Κουρή


Πέμπτη 5 Μαρτίου, 5 - 6 μ.μ.
Κόρθι - Έδρα ΆΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

 

Φωτογραφία
με το Δημήτρη Αντωνέλλο


Κυριακή 1 Μαρτίου, 12:00 -1:00 μ.μ.
Κόρθι - Έδρα ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ 


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου διοργανώνει τo Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 10 π.μ. στην έδρα της στο Κόρθι σεμινάριο yoga με την Ελευθερία Ράπτη. 

Η Ελευθερία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από νωρίς ασχολήθηκε με το χορό και το θέατρο, ενώ παράλληλα σπούδασε στο τμήμα  Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας. Μετά την αποφοίτησή της έκανε πρακτικό μεταπτυχιακό με αντικείμενο το σύγχρονο χορό (MA Contemporary Dance Performance UL) στην Ιρλανδία και παρακολούθησε το εντατικό πρόγραμμα του SNDO (School for New Dance Development) στην Ολλανδία. Στη συνέχεια έκανε διδακτορική πρακτική/καλλιτεχνική έρευνα στο πανεπιστήμιο Roehampton στο Λονδίνο (τίτλος: performing the unschooled body). Μέσα από την έρευνά της αλληλεπίδρασης μεταξύ νου και σώματος, που χαρακτηρίζει τη δουλειά της, ήρθε σε επαφή με την πολυδιάστατη πρακτική της γιόγκα, που τη σπούδασε σε διάφορα πλαίσια και δασκάλους. Έχει παρακολουθήσει το British Wheel of Yoga Foundation Course με την Tara Fraser, και πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων yoga με το Χρήστο Χαρικιόπουλο.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι δύο ώρες ανά ημέρα. Το κόστος συμμετοχής για τις δύο μέρες ανέρχεται σε 20 ευρώ (εγγεγραμμένα μέλη: 15 ευρώ) και για τη μία μέρα σε 10 ευρώ (εγγεγραμμένα μέλη: 9 ευρώ).

Δεδομένου ότι ο αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο δεν μπορεί να υπερβεί τους 10, παρακαλείσθε έως την Παρασκευή 6 Μαρτίου να δηλώσετε  τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο: 6936120078.


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου, ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου και ο Συνεταιρισμός Γυναικών Κορθίου "Η Αγρομέλισσα", με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλούν την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στην προβολή της ταινίας "Οι Νύμφες του Hindu Kush" της Αννέτας Παπαθανασίου.
 
Πρόκειται για μια ταινία αφιερωμένη στις δυνατές και ελεύθερες γυναίκες της αρχαίας φυλής των Καλάσα που ζουν στις κοιλάδες του Ινδικού Καύκασου στο Πακιστάν. Η αρχέγονη φυλή, που πιστεύει σε νύμφες, θεούς και ξωτικά, έχει καταφέρει να επιβιώσει και να διατηρήσει την παράδοσή της ανάμεσα σε 165 εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Οι γυναίκες Καλάσα είναι δυνατές, αξιαγάπητες και παραδόξως ελεύθερες. Η Σαμίμ, είναι η πρώτη κοπέλα που κατάφερε να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο. Το όνειρό της είναι να δουλέψει με τον Αθανάσιο Λερούνη, πρόεδρο της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» που οργανώνει αναπτυξιακά και εκπαιδευτικά έργα στην περιοχή και να βοηθήσει την φυλή της όσο μπορεί. Ξαφνικά οι Ταλιμπάν απαγάγουν τον Λερούνη. Η απαγωγή του γεμίζει φόβο και ανασφάλεια τους Καλάσα. Όλα αλλάζουν. Πως θα το αντιμετωπίσουν οι γυναίκες του Hindu Kush; Τι θα γίνει με την Σαμίμ και τα όνειρα της;
 
Την ταινία θα προλογίσει η Αριάνα Μασέλου, η οποία θα μοιραστεί μαζί μας πολύτιμες στιγμές από την θητεία της στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου (οδός Ψάλτη, αγορά Κορθίου).

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Copyright © 2015 ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ, All rights reserved.
Λαμβάνετε αυτό το e-mail για την ενημέρωσή σας σε σχέση με τις δράσεις της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.

Our mailing address is:
ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ
Andros, Greece
Άνδρος, Αιγαίο 84500
Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: