Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα εορτασμού Παναγίας Θεοσκέπαστης 2015

Θεοσκεπάστου 1962, έξω από το σημερινό ξενοδοχείο  MIKRA ANGLIA, φωτογραφία Αλέκου Χάλαρη




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Μαρτίου 2015
ΩΡΑ 07:00 μ.μ.Έναρξη Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β’ , με τη συμμετοχή Εφημερίων της Άνδρου.
ΩΡΑ 10:00 μ.μ. Έναρξη Παρακλήσεως, Όρθρου καί Θείας Λειτουργίας (Αγρυπνία)

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2015
ΩΡΑ 07:30 π.μ. Έναρξη Όρθρου
ΩΡΑ 08:15 π.μ. Αρχιερατική Χοροστασία
ΩΡΑ 09:00 π.μ. Έναρξη Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄ , με τη συμμετοχή Εφημερίων της Άνδρου.
ΩΡΑ 10:45 π.μ. Εκκίνηση Λιτανεύσεως της Θαυματουργού Εικόνος, η οποία, κατ’ αρχάς, θα κατευθυνθεί στην Πλατεία του «Αφανούς Ναύτου», όπου θα τελεσθεί Δέηση υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση πνιγέντων Ναυτικών μας με ριξεί στεφάνων στη θάλασσα και εν συνεχεία, προς την Πλατεία Γηροκομείου, στην οποία, μετά την καθιερωμένη Δέηση, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δωρόθεος Β΄ θα εκφωνήσει τον, κατά το έθος, πανηγυρικό λόγο.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΩΡΑ 4:30 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός
ΩΡΑ 5:30 μ.μ. Παραδοσιακοί ἑλληνικοί χοροί στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Χώρας και Μεσαριάς τού Σύλλογο Γυναικών Άνδρου και του Φιλοπρόοδου Όμιλου «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ».
ΩΡΑ 7:30 μ.μ. Εκκίνηση Λιτανευτικής Πομπής της Εικόνος της Ευρέσεως, προπορευομένης Λαμπαδηφορίας, κατά την άφιξη της οποίας στήν Πλατεία Γηροκομείου θα αναπεμφθεί Δέηση γιά τήν μαθητιώσα καί εργαζομένη νεότητα της Άνδρου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μαρτίου 2015
ΩΡΑ 07:30 – 10:30 π.μ. Όρθρος & Θεία Λειτουργία
ΩΡΑ 11:00 π.μ. Συναυλία των Φιλαρμονικών Συλλόγων στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Πέρας Εορταστικών Εκδηλώσεων
Τίς παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και λαμπρύνουν η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και η Εθελοντική Ομάδα Άνδρου

3 σχόλια:

Vangelis Loukisas είπε...

Και όσοι πολύξεροι κάνουν υποδείξεις καλό είναι να βάζουν και το ονοματάκι τους στα σχόλια, αλλιώς.....

Ανώνυμος είπε...

ψαλλιδι

Ανώνυμος είπε...

Σωστός απο την στιγμή που θίγομαι καπιον που γράφει σχολια πρεπει να πέφτει ψαλίδι Ο καθένας πρεπει να γράφει τα σχολια τα δικα του Χωρις να θίγει τους άλλους .θζ ΝΥ