Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Δήλωση του Γιάννη Α. Μαλταμπέ για τις πολιτικές αντιπαραθέσεις στα Δημοτικά Συμβούλια




Είναι πράγματι λυπηρό να παρακολουθούμε την Δημοτική Πλειοψηφία ενώ διαθέτει την έγκριση του προγράμματός της από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του νησιού να έχει υποβιβάσει την πολιτική αντιπαράθεση  στο Δ.Σ. σε βαθμό χαμαιτυπείου, κακής ποιότητας παλαιών εποχών μάλιστα.
Οι διαρκείς επιθέσεις στο πρόσωπο του Επικεφαλής της ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  σε προσωπικό τόνο που γίνεται πλέον από όλους τους ιθύνοντες της πλειοψηφίας, του Δημάρχου περιλαμβανομένου, ενοχλεί πάρα πολύ όχι εμάς ως ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αλλά και τους φίλους και οπαδούς του Συνδυασμού ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  και τους πολίτες του νησιού που περίμεναν τον πολιτικό διάλογο μιας τόσο μεγάλης σε έγκριση από τους ψηφοφόρους δημοτική παράταξη, όπως του Δημάρχου, με την μειοψηφία στο Δ.Σ. να είναι  πολιτισμένος και σε πλαίσια επίλυσης των προβλημάτων του τόπου και αυτό μάλιστα με πρωτοβουλία των Αξιωματούχων του Δήμου που έχουν τόσο μεγάλη αποδοχή στο εκλογικό σώμα που δεν έχουν κανέναν λόγο να υβρίζουν, προσβάλουν, λοιδορούν ή να  επιχειρούν να εκφοβίζουν τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας  με σκοπό προφανή να τους αποτρέπουν από την άσκηση των υποχρεώσεων ελέγχου της πλειοψηφίας και των ιθυνόντων της που τους ανέθεσε η ψήφος των Ανδριωτών.
Ο κ. Νικόλαος Θεολόγου δεν έχει ανάγκη επαίνου από τον οποιονδήποτε για να αισθανθεί  άξιος πολίτης και επιστήμονας Ιατρός του Ιπποκράτειου Όρκου Πιστός εφαρμοστής σε όλη την πορεία του,  πολιτική και δημόσια.  Ποιος μπορεί να τον μειώσει ως προσωπικότητα ήθους και προσφοράς σε όλους που τον είχαν ανάγκη – των υβριστών του περιλαμβανομένων ;; Ποιος  μπορεί να  αμφισβητήσει  την ανεκτίμητη επιστημονική του επάρκεια και την διάσωση πλήθους ανθρώπινων ζωών με μόνη βοήθεια την πίστη του στον άνθρωπο και στην υπηρεσία των άλλων όποιοι και αν είναι οι άλλοι;; Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την πολύτιμη συμπαράστασή του σε όλους τους τομείς της παροχής λειτουργιών υγείας στους κατοίκους του νησιού περιλαμβανομένου του Ψυχιατρικού, της αιμοδοσίας  και ποιος δεν θυμάται πως εκείνος αντιμετωπίζει περιστατικά έκτακτης ανάγκης στην Άνδρο είτε εφημερεύει είτε όχι;;; Πόσοι κάτοικοι της Αθήνας σε έκτακτη ανάγκη δεν απευθύνονται πρώτα σε Εκείνον για έστω τηλεφωνικές συμβουλές  και παροχή οδηγιών και συνεργασία με τον αθηναίο ιατρό σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία;;;  Αυτόν τον Άνθρωπο δεν μπορεί να πλήξει κανένας όση εμπάθεια, κακοήθεια, αναίδεια και αυθάδεια και αν διαθέτουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΤΑΜΠΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ;ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εμπλέκετε την πολιτική με την επαγγελματική δεινότητα?
Τί δικηγορίστικα πράγματα είναι αυτά?
Μπορεί ένας άριστος επαγγελματικά άνθρωπος να είναι ένας χείριστος πολιτικός και τουναντίον ένας χείριστος επαγγελματικά 'ανθρωπος να είναι ένας εξαιρετικός πολιτικός.
Η ουσία είναι μία ο Ανδριακός λαός συναισθάνεται ότι αυτοί που τον εκπροσωπούν υστερούν σε συναίνεση και είναι διχασμένοι.
Ομως οι πολιτικοί άρχοντες της Ανδρου είναι ο καθρέπτης και το απάυγασμα των ψηφοφόρων τους Ανδριωτών και συνεπώς καμιά διαμαρτυρία δεν πρέπει να υπάρχει.
Δεν είναι συναινετικοί οι Ανδριώτες μεταξύ τους?
Τότε δεν θα είναι συναινετικοί και οι δημοτικοί άρχοντές του.
Τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες.
Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.