Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιάννης Δαλέζιος…



 .... έφυγε από τη ζωή   την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 σε ηλικία 80 χρόνων.  Άνθρωπος ευγενής και ακούραστος, ήρθε στην Άνδρο από τη Σύρο,  το 1964 και πρωτοέπιασε δουλειά ως πωλητής στο εμπορικό του Λευτέρη Στρατή, αργότερα άνοιξε ο ίδιος κατάστημα νεωτερισμών στην Αγορά με την επωνυμία "Η ΑΘΗΝΑΙΑ", υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άνδρου και νομαρχιακός σύμβουλος  Κυκλάδων, η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2015 ,στις 13:00μμ στην καθολική εκκλησία του Αγίου Ανδρέα
Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων,  Αρ. λογαριασμού ALPHA BANK: 622002002005024
Με την αγγελία του θανάτου του επί σειρά ετών προέδρου και μέλους Ιωάννη Δαλέζιου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» 
συνήλθε έκτακτα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΔΡΟΥ, 
μετά το θλιβερό γεγονός του θανάτου του Ιωάννη Δαλέζιου, συνεδρίασε, έκτακτα, στις 5 Ιανουαρίου 2016 και αφού έλαβε υπόψη του:
1. Την πολύχρονη προσφορά του Ιωάννη Δαλέζιου στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΟΥ.
2. Το καθημερινό, ακούραστο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του και τον επίμονο και αποτελεσματικό αγώνα του για την επίλυση των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων του τόπου και των κατοίκων μας.
3. Τη γενικότερη προσφορά του στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία ως καταξιωμένος και εξυπηρετικός επιχειρηματίας, ως ενεργός και δραστήριος πολίτης και ως συνετός οικογενειάρχης.
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:
1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο, στην εξόδιο ακολουθία του.
3. Να κατατεθεί εκ μέρους του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ στεφάνι.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας 
Σακελλάρης Κωνσταντίνος Αδαμοπούλου Βασιλική

με φίλους στο καφενείο 2009

Κοινή συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και του Έπαρχου Άνδρου για τον θάνατο του Ιωάννη  Δαλέζιου 

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα ακούραστος "εργάτης" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας πραγματικός φίλος, ο επί χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος με μεγάλη προσφορά στο νησί της Άνδρου και πρόσφατα συνυποψήφιος μας με μοναδικό όραμά του την πρόοδο του Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννης Δαλέζιος "έφυγε" σήμερα από κοντά μας. 

Τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη και την εκτίμηση, αλλά και με όλο μας το σεβασμό. 

Θα τον θυμόμαστε πάντα.
  
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ     Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

¨Ανθρωπος ευγενικός, πολιτικός ευπατρίδης, που φεύγει συνοδευόμενος από την αγάπη και την εκτίμηση όλων μας. Καλό Παράδεισο...........

Unknown είπε...

Καλο σου ταξιδι φιλε Γιαννη θα σε θυμομαστε παντα

dtel είπε...

Τελευταίο χαιρετισμό κι από μένα, στον ευγενή Άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας!
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Δέσποινα Τελώνη.

Unknown είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΑς.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣΚΑΙ ΡΙΤΣΑ ΒΙΤΑΛΙΩΤΟΥ.