Επικοινωνία

Η φιλοσοφία του blog...

Φιλοδοξούμε το blog αυτό, να καταστεί ένας χώρος ενημέρωσης αλλά και επικοινωνίας για όσους ενδιαφέρονται για το νησί μας. Μέχρι στιγμής θα βρείτε ειδήσεις, φωτογραφικό υλικό και σχόλια για πολιτιστικές κλπ. δραστηριότητες στην Άνδρο καθώς και υποθέσεις ταινιών που ξεχωρίσαμε για την καινούργια περίοδο.
Προσκαλούμε στο χώρο αυτό τον καθένα από σας να σχολιάσει, να ενημερώσει και να προτείνει ιδέες για τη λειτουργία της Λέσχης και …γιατί όχι…για τον περίγυρο της…!!!

Υπεύθυνοι Λειτουργίας:
  • Όλγα Καραγιάννη   e-mail: o.karagianni@chios.aegean.gr
  • Βαγγέλης Λουκίσας
    τηλ: 6932879651
    e-mail: vanglouk@gmail.com


Διάσωση παλιού οπτικοακουστικού αρχείου της Άνδρου

Στόχος μας η συγκέντρωση και ταξινόμηση κινηματογραφικού υλικού που είτε αφορά την Άνδρο, είτε γυρίστηκε στην Άνδρο. Το υλικό αυτό που κινδυνεύει να χαθεί λόγω αλλοίωσης των φιλμ αποτελεί πολιτισμική κληρονομιά του νησιού μας και θεωρούμε πως η συγκέντρωση και αρχειοθέτηση του, θα συνεισφέρουν στη διάσωση του πολιτισμού και της ιστορίας της Άνδρου.Στην προσπάθεια μας αυτή ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς. Σας παρακαλούμε θερμά εφόσον έχετε οιαδήποτε film (πχ. super 8mm, 16mm, video, κα.) ή και εγγραφές ήχου πχ. σε παλαιές πλάκες, κασσέτες, είτε πρόκειται για ερασιτεχνικές λήψεις (πχ. οικογενειακά στιγμιότυπα, πανηγύρια, ναυτικά, κα.), είτε επαγγελματικές, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση vanglouk@gmail.com  ή στα τηλέφωνα :Βαγγέλης Λουκίσας, τηλ. : 6932-879651 Όλγα Καραγιάννη, τηλ. : 2282-0-22929 , 6977-334334 Αφού δανειστούμε το υλικό σας για μικρό χρονικό διάστημα και το αντιγράψουμε με τα διαθέσιμα μέσα, θα σας το επιστρέψουμε άμεσα.