Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα και σταυροδοσία εκλογών 18 Μαΐου 2014 στην Άνδρο

                                       
Οι ψήφοι ανά εκλογικό τμήμα της Άνδρου
(κτυπήστε πάνω στην εικόνα για περισσότερη ευκρίνεια)

Υποψήφιος                                                               %                     Έδρες
 ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ       59,8913                  13
ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ        28,246                      6
ΚΑΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ             11,882                      2
                                   
  Όλα τα αποτελέσματα της Άνδρου από το Πρωτοδικείο Σύρου




15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

neos dhmarxps

Ανώνυμος είπε...

Σιδεροκέφαλος ο καινούριος δήμαρχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικοι συμβουλοι ποιοι εχουν βγει;

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικοι συμβουλοι ξερουμε ποιοι εχουν βγει;

Ανώνυμος είπε...

Σαρωνικου

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον καινουργιο Δήμαρχο
Ποιοι βγήκαν σύμβουλοι?

Ανώνυμος είπε...

να βαλετε και ποιοι εχουν βγει δημοτικοι συμβουλοι απο ολες τις παραταξεις αν γινεται! συγχαρητηρια και καλη δυναμη στον νεο μας δημαρχο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Όταν κερδίζει της εκλογές καπιος κενουργιος ολλη τριβομε τα χεργια . Θελο να ΔΩ μετα απο ένα χρόνο οι διο .τη θα του σέρνουν. Διότι το εχωμε στο αίμα μας μακάρι να κανό λαθως .ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΦΧΩΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ. ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Δεν τριβει κανενας τα χερια του απλα ευχομαστε καλη δυναμη στον νεο μας δημαρχο και στους καινουργιους οσοι ειναι μεσα στο δημοτικο και τοπικο συμβουλιο καθε περιοχης και βεβαια θα δουμε το εργο τους αν ειναι να κανουν η να μην κανουν αυτα που δεν εκαναν οι προηγουμενοι βεβαιως και θα ειμαστε επικριτικοι, τι θα περιμενεις δηλαδη , να καθησουμε με σταυρωμενα τα χερια;;; αν ομως προσπαθουν και κανουν εργο και ειναι ολοι μαζι δημος και δημοτες τοτε ολοι θα ειμαστε μαζι τους και θα τους βοηθουμε οσο μπορουμε!!! τωρα αν υπαρξουν καποιοι κακοπιστοι και κακοψυχοι αυτοι θα φανουν και θα απομονωθουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αξημέρωτα άνοιξα τον υπολογιστή να μάθω νέα από το νησί και πριν καλά –καλά μάθω για τον νικητή τον εκλογών διάβασα ένα γράμμα γεμάτο πάθος για έναν ανολοκλήρωτο έρωτα του μικρού Διαμαντή για την Μαριάννα των ονείρων του!
Τέτοιο απωθημένο είχα να διαβάσω από την εποχή της παντοδύναμης ΑΥΡΙΑΝΗΣ τότε που βάφτιζε το νερό κρασί και το ψάρι κρέας (ξέρετε αυτή που γκρέμισε τον Καραμανλισμό… Είχε δε στις τάξεις της πολλούς με διδακτορικά στην επικοινωνία και μεγάλο συγγραφικό έργο (Οι επονομαζόμενοι και τρωγλοδύτες)
Έτσι και ο μικρός Διαμαντής αντί να μας πει για τις εκλογές φούντωσε από το πάθος που καίει τα σωθικά του και έγραψε το γράμμα της εκδίκησης στην αγαπημένη του Μαριάννα (ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος!!!)
Φούσκωσε δε τόσο πολύ που σκέφθηκε ότι τώρα θα παίζω και ΕΓΩ στην άλλη πλατεία με τα μεγάλα παιδιά…
Δεν σκέφθηκε βέβαια ότι τα μεγάλα παιδιά τον χρειάζονται μόνον για τα θελήματα, που φοβούνται να πουν και να πράξουν οι ίδιοι ( άλλο το σκοτάδι και άλλο το φως…)
Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τον εμετό του μικρού Διαμαντή για την σοβαρή πρόταση της ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ προς τους τρεις υποψηφίους «τι θα κάνετε για την ΑΝΔΡΟ κύριε δήμαρχε»:
Ο Ρασούλης σε ένα από τα τελευταία του τραγούδια μιλούσε για έναν μικρό ανάξιο και λίγο που άνοιγε τρύπες στο πάτωμα (τι μου θυμίζει; τι μου θυμίζει;)

Μια συμβουλή στον νέο μας δήμαρχο (Καλή επιτυχία Θεοδόση) πρόσεχε τον μικρό Διαμαντή.
Γιατί άμα μεγαλώσει το φιδάκι θα κάνει αυγά και μετά θα πεινάει και μπορεί να σε φάει …
Έτσι κάνουν τα φιδάκια άμα μεγαλώσουν.
Αυτό το απέδειξε, αφού αξημέρωτα του βγήκε όλη η καψούρα για την αγράμματη Μαριάννα που το φιδάκι το έτρεφε στον κόρφο της πέντε χρόνια

Τον φουκαρά, δεν έμεινε στο νησί τουλάχιστον να την βλέπει από μακριά και να αισθάνεται ότι συνυπάρχουν στην άλλη πλατεία…

Από την μακρινή Αμερική
Με αγάπη και νοσταλγία για το νησί μας

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στο νεο δημαρχο ωστοσσο εχουμε πλεον να αντημετωπησουμε την ακυβερνησια μεχρι την 1η σεπτεμβριου που αναλαμβανει ο θεοδωσης.....τους εχω ικανους μαζι με τη πικρια του εκλογικου αποτελεσματος να αποτελειωσουν τελειως το τοπο και μαλιστα μεσα στη θερινη σεζον...τα σκουπιδια ηδη εχουν αρχησει να κανουν παλι αισθητη την παρουσια τους οι υπηρεσιες του δημου ηδη εχουν αρχησει να μην λειτουργουν και φυσικα τα λεφτα μοιραζοντε σε αυτους που τους στηριξαν προεκλογικα εμπρακτα με τιμολογια και μονομερες αποφασεις απο τον απερχων δημαρχο...ανοιχτα ματια λοιπον και πιεση απο το συνδιαμο του σουσουδη και επαγρυπνηση ( ας αφησουν τη μαχη των σταυρων) για να μην παραλαβουν ακομα χειροτερο δημο απο αυτο που εχουν φανταστει!!!

Ανώνυμος είπε...

εχουν γνωσιν οι φυλακες!!! σε μια μικρη κοινωνια ολοι ξερουν ολους, και τους ξερουμε καλυτερα απο εσας που ζειτε στην αμερικη!!!και τον κυριο και την κυρια!!!βεβαια θα περιμεναμε και απο την εφημεριδα ανδριακη κατι καλυτερο και οχι μονο να βαζει γαμους βαφτισια και πενθη η τις χοροεσπεριδες των συλλογων εκτος απο αυτα υπαρχουν και αλλα πολυ σοβαρα προβληματα που απασχολουν το νησι , οπως επισης θα μπορουσε να διαφημισει και να προβαλει νεους ανθρωπους που μενουν και δραστηριοποιουνται στο νησι!!η ας πουμε να προβαλλονται τα τοπικα προιοντα και η εφημεριδα να πηγαινει και εκτος των ανδριωτων που τα ξερουν!! μια προταση που ελπιζω να εισακουστει απο την κυρια , και επισης δεν ξερω αν αληθευει αλλα ψηφιζει στα βριλησια η οχι ;;; θα επρεπε να ψηφιζει στην ανδρο , οποιος ενδιαφερεται για την ανδρο και θελει το καλο της ψηφιζει και εκει !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧ φουκαρά θεοδωρε εαν διάβασης το σχολιο προτού το δικό μου σε λιπαμε . Πρέπει να έχεις μαζί σου το μαγικό ράβδος όλη περιμένουν πος ΟΛΛΑ θα γίνουν μια Και έξω βάλε 4 χρονια δουλειάς και με έσοδα που δεν υπάρχουν..ΤΟΛΙΠΟΝ καλεί Δειναμη. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΛΙΠΟΝ ποιος είναι ο θεοδωρος με το μαγικο ραβδος? ΘΒ 000

Ανώνυμος είπε...

Ένα μικρό λάθος σηγνομη στο ονωμα ήθελα να γράψω θεοδοσης.εφχαριστο για την διόρθωση. ΘΖ ΝΥ