Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Και οι Σύλλογοι Γονέων των μαθητών του Εμπειρικείου Γυμνασίου & Γενικού Λυκείου Χώρας Άνδρου ευχαριστούν για το ταξίδι της χορωδίας...


Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Εμπειρικείου Γυμνασίου Χώρας Άνδρου και του Γενικού Λυκείου Χώρας Άνδρου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους :
 - ΠΟΛΕΜΗ ΣΠΥΡΟ
 - ΠΟΛΕΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ
 - ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ & ΕΛΙΖΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ
 - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ
 - GOLDEN STAR FERRIES
 - ΤΑΤΤΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
- FAST FERRIES
 - ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ
 - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΚΗ
 - ΤΣΕΠΕΡΚΑ Ι &  Χ
- ΜΟΥΓΗ Β &  Ε
 - ΛΟΓΟΘΕΤΗ Ε &  Α
 για την οικονομική ενίσχυση της αποστολής της χορωδίας των σχολείων μας στη Νάπολη της Ιταλίας , η οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή τους. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Άνδρου και όσους συνέβαλαν και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
 Η προσπάθεια των παιδιών υπό την καθοδήγηση της μαέστρου- καθηγήτριας Μουσικής Όλγας Πριμέντα είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της 2ης θέσης με βαθμολογία 92/100 στον 9ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ “LUIGI DENZA” που πραγματοποιήθηκε στο Castellamare di Stabia – Νάπολης από 12 έως 17 Μαΐου 2014. Στο διαγωνισμό που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας συμμετείχαν 19 χορωδίες από 6 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία , Βουλγαρία, Ρουμανία και Πολωνία).

 Εκτός του Διαγωνισμού, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πανέμορφη Νάπολη, στην Πομπηία, να απολαύσουν κατά την διαδρομή τα θαυμάσια τοπία της Ιταλικής υπαίθρου, να ενημερωθούν για την από αρχαιοτάτων χρόνων ισχυρή παρουσία των ελλήνων στην περιοχή.
Η αποστολή εξετελέσθη πανηγυρικά, η Άνδρος εκπροσωπήθηκε άξια από τα παιδιά της, οι χορηγοί μας συγκίνησαν με την υλική και ηθική τους συμπαράσταση, τα παιδιά μας  απέκτησαν μια σημαντική μουσική- ταξιδιωτική-πολιτισμική εμπειρία και όλοι μαζί μπορούμε να είμαστε περήφανοι για το επίτευγμά μας.
Ας είναι αυτή η αρχή και για ανάλογες και σπουδαιότερες επιτυχίες.  
  Φωτογραφία- κείμενο: Ντίνα Στυλιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: