Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η Λένα Αλκαίου στην Άνδρο



Η μεγάλη λαϊκή  τραγουδίστρια, Λένα Αλκαίου, έρχεται στην Άνδρο, για δύο μοναδικές παραστάσεις, που θα χαρίσουν στους ακροατές της δυνατές στιγμές συγκίνησης και κεφιού.
Με 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο ελληνικό τραγούδι και με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες (η Ελένη Βιτάλη, η Πόλυ Πάνου, ο Τάκης Μπίνης, ο Αντώνης Καλογιάννης, η Μαρίζα Κωχ, ο Μίμης Πλέσσας,αλλά και ο Μανώλης Μητσιάς), η Λένα Αλκαίου, συνεχίζει να μας προσφέρει δυνατές μουσικές στιγμές με την μελωδική της φωνή.

Σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων, έχει συνεργαστεί τόσο με ανθρώπους της γενιάς της όπως: Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Αναστασία Μουτσάτσου, Στέλιος Διονυσίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λάμπρος Καρελάς, αλλά και με ανθρώπους «μύθους» στο χώρο της Ελληνικής μουσικής όπως ο Μίκης Θεοδωράκης (στην παράσταση: «ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ» στο θέατρο «ΠΑΡΚ», αλλά και στο θέατρο «ΒΕΜΠΟ»), ο Μίμης Πλέσσας (στο «FIX» Θεσσαλονίκης μαζί με τον Στέφανο Κορκολή), ο Πασχάλης (στο «ΤΑΒΟΟ») και τα τελευταία χρόνια στο «ΧΑΡΑΜΑ» με την αυθεντική ΜΑΡΙΩ, αλλά και με τις δύο σπουδαίες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού: την Λίτσα Διαμάντη και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η Λένα Αλκαίου θα εμφανιστεί το Σάββατο 10 Μαΐου, στο Πολιτιστικό καφενείο "ΘΕΜΕΛΟΣ", στο Μπατσί της Άνδρου και την Κυριακή 11 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας Άνδρου.

Στον "ΘΕΜΕΛΟ ελάχιστη κατανάλωση 20 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει εμφιαλωμένο μπουκάλι κρασί και ποικιλία σπιτικών μεζέδων ανά δύο άτομα)
Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ κόστος εισιτηρίου 15 ευρώ.

Για κρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να καλείτε στο 6986 852494.
(Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Για την διαμονή σας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μπορείτε να καλείτε το πρακτορείο Greek Sun Holidays (2282041198).

Η Λένα Αλκαίου και οι μουσικοί της θα φιλοξενηθούν με την ευγενική χορηγία του πρακτορείου Greek Sun Holidays.

Δεν υπάρχουν σχόλια: