Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Στη Πίτα της Άρνης, 9 Ιανουαρίου 2016































φωτογραφίες: ΦΩΤΟ ΑΝΔΡΟΣ


Video: Η ΠΊΤΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣ ΤΟ 2010

7 σχόλια:

Γιάνης Χαλάς είπε...

Συγχαρητήρια στο δραστήριο ΔΣ του Συλλόγου. Και του Χρονου να είσαστε όλοι καλά, για να μας διοργανώνετε τέτοιες, όλο ζωντάνεια, εκδηλώσεις. Σίγουρα το χειμώνα, που είναι άδειο το χωριό, χρειαζόμαστε τέτοιες ευκαιρίες, τόσο για να βρεθείτε όλοι μαζί, όσοι τουλάχιστον ξεχειμωνιάζετε στο χωριό, όσο και για μας τους Αθηναίους για να βρεθούμε νοερά και να γλεντήσουμε μαζί σας.

Unknown είπε...

Χρονια Πολλα και του χρονου να αξιοποιηθουν οι εκτασεις της Αρνης μεσω των προγραμματων ΕΣΠΑ να ιδρυθουν απο τους νεους του νησιου αγροτοκτηνοτροφικες μοναδες.

Μαρία απ το Ρογό είπε...

Εύγε στην συνεργασία σας

Ανώνυμος είπε...

Και του χρονου σε ολο το χωριο και στον Συλλογο που κρατουν ζωντανο το υπεροχο χωριο...που ειναι πληρες παρατημενο απο τον Δημο ..και υπαρχει ενας συλλογος δραστηριος...ευχαριστουμε για τις υπεροχες φωτογραφιες να ειστε καλα !! και του χρονου !!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια σε ολο το ΔΣ του συλογου και χροναι πολλα σε ολους !!

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου να είστε όλοι καλά βλέπω Όλους με μεγάλο κέφι ο Παπαγιάννης με την παρέα του οι Περλα Παρόν όπως πάντοτε Ο Κώστας και ο Βαγγέλης με τις ωραίες φωτογραφίες τους Ευχαριστούμε πολύ που μας Φέρνετε πάντα κοντά σας Συγχαρητήρια στο πρόεδρο του συλλόγου για αυτή την όμορφη βραδιά Θζ my Και του χρόνου

Ν Δ είπε...

Βίντεο να βάλετε εμαθα εγινε χαμός