Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή Δήμου Άνδρου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης Vaduntiebeurs 2015,





 "Ο Δήμος Ανδρου ξεκίνησε δυναμικά την συμμετοχή του στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για την νέα χρόνια με την παρουσία του στην τουριστικη έκθεση vaduntiebeurs 2015, η οποία διεξήχθη από 13-18 Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
Το περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως και ολόκληρη η έκθεση, σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες τουρισμού, ταξιδιωτικούς φορείς της Ολλανδίας και με τον Ε.Ο.Τ Ολλανδίας .

Επίσης δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την Ανδρο ως πεζοπορικό προορισμό μέσα από μία παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015. Η παρουσίαση έγινε απο την έγκριτη ταξιδιωτική συγγραφέα Anneke Kamerling σε συνεργασία με τον φορέα Αndros Routes που διέθεσε ηλεκτρονική παρουσίαση της Άνδρου ως ιδανικού προορισμού για οικοτουρισμό και πεζοπορικό τουρισμό.

Τον Δήμο Άνδρου εκπροσώπησαν εθελοντικά δύο μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, η κα. Ιωάννα Χαλά και η κα. Ευφροσύνη Τριδήμα τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και δημιουργικη δουλειά τους.

Ευχαριστούμε την κα. Ε. Σκαρβέλη τον κο Σ.Βαρδάκη από τον Ε.ΟΤ. Ολλανδίας καθώς και την κα. Φωτοπούλου από τον Ε.Ο.Τ Αθήνας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Επίσης τον κ. Δ. Πασχαλίδη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και την κα Παραβάλου για την στήριξη και την καλή συνεργασία που έχουμε μαζί τους.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν δωρεάν υλικό για την έκθεση, την κ. Ε.Κουρτέση για τα σαπούνια-χάρτη της Ανδρου, την κ. Ο.Καραγιάννη για τους χάρτες και τα ολλανδικά βιβλία Hiking on Andros και την παρουσίασή της καθώς και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Υδρούσας για το διαφημιστικό υλικό που διέθεσαν.


Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Δ. Λάσκαρη, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Χώρας και το ζαχαροπλαστείο “Ανθός Γαυρίου” για την προσφορά τους σε γλυκά.

Στόχος του Δήμου Άνδρου είναι η δυναμική παρουσία και συστηματική προβολή του νησιού τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού."
Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στα ολλανδικά στον παρακάτω σύνδεσμο :

http://www.androsroutes.gr/wp-content/uploads/2015/01/AndrosRoutes_Andros_island_Utrecht_01_2015_NL.pdf
Και η αναφορά στην έκθεση του Andros Routes


Δεν υπάρχουν σχόλια: