Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάριο φωτογραφίας στο Κόρθι




Σεμινάριο φωτογραφίας στο Κόρθι με το φωτογράφο Δημήτρη Αντωνέλλο!

 Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας προσκαλεί
 την Tρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.
 στην έδρα της στο Κόρθι
για μια συνάντηση γνωριμίας με τον εισηγητή του σεμιναρίου φωτογραφίας Δημήτρη Αντωνέλλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και να ξεναγηθούν στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.
 Ο Δημήτρης Αντωνέλλος γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Άνδρο.
 Σπούδασε Φωτογραφία στην σχολή ESP (European School of Photography) από 1995 έως 1998. Από το 2000 μέχρι σήμερα εργάζεται ως φωτογράφος στην Άνδρο, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης ενός Βιβλιοπωλείου και ενός καταστήματος με Είδη Βιβλιοχαρτοπωλείου και Δώρου στον πεζόδρομο του Όρμου Κορθίου Άνδρου.
 Έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Φωτογραφίας στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Άνδρο. Συμμετείχε επίσης στην οργάνωση του Μήνα Φωτογραφίας 1996, 1997, 1998, καθώς στην οργάνωση του Φεστιβάλ Φωτογραφίας, παράλληλα με την Έκθεση της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκαν στον Όρμο Κορθίου Άνδρου το 2005.
 Φωτογραφίες του έχουν χρησιμοποιηθεί ως εξώφυλλα λογοτεχνικών βιβλίων, σε περιοδικά, και σε πολλά έντυπα μέχρι σήμερα.
 Είναι συνιδρυτής της Φωτογραφικής Λέσχης Άνδρου . Από το 2000 μέχρι και σήμερα καλύπτει φωτογραφικά σχεδόν κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Άνδρο και πολλές εκτός Άνδρου. Μπορείτε να δείτε ένα μέρος της δουλειάς του εδώ και εδώ.
 Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αξιεπαινη προσπαθεια μπραβο σας