Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Όταν η μόδα προστάζει... στην Άνδρο




Την άνοιξη του 1999 ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου σε συνεργασία με καταστήματα νεωτερισμών, υποδημάτων, οπτικών της αγοράς της Χώρας και ένα κομμωτήριο, οργανώνει επίδειξη μόδας στην Αίθουσα του Ξενοδοχείου "Παράδεισος", συνεργάτης και η πλανόδια τότε πωλήτρια λευκών ειδών και νεωτερισμών Χαρίκλεια Δανιόλου, που έδωσε και τις πληροφορίες.

\
Τα ρούχα και τα αξεσουάρ  των καταστημάτων ήταν για γυναίκες άνδρες και παιδιά και στην επίδειξη τα παρουσίασαν παιδιά φίλων, κόρες,  ανηψιές, ξαδέλφες και γνωστές. 
Την παρουσίαση των μοντέλων και των ρούχων έκανε η Χρυσούλα η Γασπαρή με την βοήθεια της Βούλας της Μανδαράκα



η αίθουσα του ξενοδοχείου γεμίζει γρήγορα όχι μόνο από γυναίκες που ενδιαφέρονται για ρούχα,  αλλά και γιαγιάδες  πατέρες, θείους και  συγγενείς των  μοντέλων που ήρθαν να τα καμαρώσουν

Τοπ μόντελ της εκδήλωσης  όμως ήταν  η αγαπητή σε όλους  Ουρανία που  με τον αντιπροσωπευτικό ανδριώτικο σωματότυπο και το στυλ της ανέδειξε τα ρούχα που φόρεσε και έγιναν μετά ανάρπαστα.


 
Παρούσα στη επίδειξη και η τότε δημοτική αρχή της Χώρας, Δ Γιαννίσης, δήμαρχος, Δ. Μεντίνης και Γ. Λιάκος  δημοτικοί σύμβουλοι

Η επίδειξη είχε μεγάλη επιτυχία και έγινε η αιτία να γίνουν ακόμα δύο, 
αλλά καμία δεν πέτυχε όσο αυτή η πρώτη



 οι αδελφές Πατεράκη

η Μ. Στυλιανου με την κ. Μανδαράκα

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου 
   φωτογραφίες : Φώτο Άνδρος
και άλλες φωτογραφίες   http://photoandros.blogspot.gr/2015/02/1999.html



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πω πω τέλειο!!! Ήρθα πρώτη φορά στην Άνδρο το 2003... Δεν το είδα, ούτε και το φανταζόμουν. Αν θελήσετε να το ξανακάνετε θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω!!!! Δεν έχει σημασία που βρίσκομαι στο Γαύριο.Άλλωστε είμαστε στην εποχή του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"...μου φτιάξατε τη διάθεση ευχαριστώ!!!