Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τώρα και στη Χώρα!

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες συναντήσεις για το σεμινάριο Φωτογραφίας και Συμβουλευτικής γονέων και για τα  κλασικά όργανα αναβάλλονται

Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες συναντήσεις ενημέρωσης στη Χώρα (συνεργαζόμενο Φροντιστήριο Activum) με την υπεύθυνη του σεμιναρίου Φωτογραφίας Αγγελική Στρατή (6 μ.μ.) και την υπεύθυνη του σεμιναρίου Συμβουλευτικής γονέων Αλεξία Τέντε (7:30 μ.μ.).

H Aγγελική Στρατή σπούδασε Φωτογραφία στον ΑΚΤΟ (BA in Photography) και μετάφραση (Αγγλικά και Ελληνικά). Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα και είναι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Άνδρου.

H Αλεξία Τέντε γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  (κατεύθυνση Ψυχολογίας). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φιλοσοφικού και ψυχολογικού τομέα και έχει εργασθεί σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.  Ζει στην Άνδρο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όπου διατηρεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης.Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.

Δεν υπάρχουν σχόλια: