Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η παρουσίαση του βιβλίου "Δρόμοι υπερέντασης " του Γιάννη Ζιώτη, στην Αθήνα


"Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 η παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ζιώτη στην κατάμεστη, από κόσμο, αίθουσα Ευρώπη του ξενοδοχείου President.
Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης χειροκροτήθηκαν ολόθερμα από ένα πολύ ζεστό κοινό, που έζησε, με όλες του τις αισθήσεις, μια ξεχωριστή εμπειρία λόγου, μουσικής και θεάτρου."











6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανέμορφη βραδια...ενα υπέροχο ταξίδι...μας συγκίνησε...μας προβλημάτισε...αλλα το κυριοτερο...μας πηρε μια μεγαλη αγκαλιά...γίναμε παρεα...εκπληκτική μουσική...υπέροχα αποσπάσματα απο το βιβλιο του...ζεστη φωνη ο Πατρίκιος...συγκλονιστική η μικρη Ραφαελα...και ενας Γιαννης που μας άνοιξε τη ψυχή του και μας συγκίνησε στο τελος της βραδιάς...Καλοτάξιδο Γιαννη...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο σε μια εποχή που εχουμε υπόταχθει στην εικονα και την οθόνη να υπαρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να αναγνωρίζουν την αξία ενός καλού βιβλίου!συγχαρητηρια στον συγγραφέα και καλη ανάγνωση σε όλους...το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία ειναι να βλέπεις ΑΝΔΡΙΟΤΕΣ να μας κάνουν υπερήφανους σε όλη την ελλαδα και εξωτερικό ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για όλη τη οργάνωση! Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική βραδιά, γεμάτη με συναίσθημα και ένταση! Καλοτάξιδο το βιβλίο, και πάντα επιτυχίες στον κ.Ζιώτη!!
Στον απόηχο αυτής της εκδήλωσης όμως θα ήθελα να επισημάνω ότι αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι πολλοί άνθρωποι στο νησί μας έχουν τα προσόντα, τις γνώσεις, τη θέληση και τη δυναμική να ανεβάσουν την Ανδρο μας ψηλά!! Αυτή η εκδήλωση το απέδειξε και με το παραπάνω.
Υπαρχουν και άλλοι όμως, 'απενεργοποιημένοι'! θα πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να ενεργοποιηθούν, και τότε τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Η Άνδρος μπορεί με τα παιδιά της!!!!

Ανώνυμος είπε...

MAKAΡΙ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ κ.Γ.ΖΙΩΤΗ ΝΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ
ΠΟΡΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΝΔΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ(που ούτως ή αλλως θα έχη)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ
ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)
ΚΑΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΦΑΕΛΑ.