Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Στις ζημιές στο Μπατσί και στο σφαγείο της Άνδρου ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου


Την ευκαιρία να δει από κοντά τις καταστροφές που προξένησε η πρόσφατη κακοκαιρία στο Μπατσί είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμων Ζανετίδης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Άνδρο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη, επισκέφθηκε το Μπατσί και ενημερώθηκε λεπτομερώς τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας. Σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, η μελέτη αποκατάστασης εστάλη στην Περιφέρεια προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την άμεση αποκατάσταση.


Νωρίτερα ο κ. Ζανετίδης, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Άνδρου, κ. Δημήτρη Λοτσάρη, τον Διευθυντή αγροτικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Πουλή καθώς και από τον Διευθυντή αγροτικής ανάπτυξης Κυκλάδων κ. Παγανέλη, επισκέφθηκαν το σφαγείο του νησιού, όπου ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Άνδρου για τις βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη νέα δημοτική αρχή και κυρίως για την αγορά ψυγείου χωρητικότητας 3,2 τόνων όπου φυλάσσονται τα υποπροϊόντα σφαγής και στη συνέχεια μεταφέρονται στην Αθήνα. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών, ενώ ο κ. Δήμαρχος τον διαβεβαίωσε πως μέχρι τον Ιούνιο ο Δήμος θα έχει υλοποιήσει όλες τις υποδείξεις του κτηνιάτρου και της Περιφέρειας που αφορούν τα σφαγεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πιστοποίησή τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο στον δημαρχο που τα κατάφερε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα .κε μπραβο στον έπαρχο αλα εχει πολύ δουλια μπροστά του όπος δρομους να πανε στην δουλια τους χορης να κάνουν ζημιές στα αφτοκινιτα τους.κε οτι εχει σχέσης με του αγρότες .μπραβο ξανά κε δρομους να πηγενομε σπιτια μας ΘΖ νυ