Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μαθήματα Κλασσικών οργάνων, Φωτογραφίας και Συμβουλευτική γονέων στη Χώρα



Κλασικά όργανα στη Χώρα με το Σταύρο Κωττάκη και την Ασημίνα Κουρή



Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας προσκαλεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. στο συνεργαζόμενο Φροντιστήριο Activum στη Χώρα για μια συνάντηση γνωριμίας με τους μουσικούς Σταύρο Κωττάκη και Ασημίνα Κουρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια των μαθημάτων κιθάρας, αρμόνιου, φλάουτου που πρόκειται να υλοποιηθούν στη Χώρα και τα οποία απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, αλλά και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.

Ο Σταύρος Κωττάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 από Ανδριώτες γονείς. Η ενασχόλησή του με την μουσική (κλασικό πιάνο και θεωρητικά) ξεκινά από την ηλικία των 10 ετών. Έχει διατελέσει μέλος διεθνούς ορχήστρας, ενώ από το 2011 ζει μόνιμα στην Άνδρο.

Συμμετέχει έκτοτε σε ορχήστρες λαϊκής και σύγχρονης μουσικής που δραστηριοποιούνται στο νησί. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε σύνθεσή στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου "Δρόμοι υπερέντασης" του  Γιάννη Ζιώτη.

Η Ασημίνα Κουρή γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και είναι πτυχιούχος φλάουτου και αρμονίας. Έχει εργασθεί ως φλαουτίστα και τραγουδίστρια με πολλές συναυλίες στο ενεργητικό της. Σπούδασε Βρεφονηπιοκομία στο Τ.Ε.Ι Ιωαννίνων με πτυχιακή εργασία «Μουσικοθεραπεία-Μουσικοθεραπευτικές δραστηριότητες και προσχολική εκπαίδευση». Έχει επίσης ασχοληθεί με το θεραπευτικό τραγούδι και το  μουσικό αυτοσχεδιασμό. Διαμένει μόνιμα στην Άνδρο τα τελευταία τρία χρόνια.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.



Σεμινάριο Φωτογραφίας στη Χώρα με την Αγγελική Στρατή



Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σάς προσκαλεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο συνεργαζόμενο Φροντιστήριο Activum στη Χώρα, για μια συνάντηση γνωριμίας με την υπεύθυνη του σεμιναρίου Φωτογραφίας Αγγελική Στρατή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια του σεμιναρίου Φωτογραφίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Χώρα, αλλά και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.


Aγγελική Στρατή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο. Σπούδασε φωτογραφία στον ΑΚΤΟ και μετάφραση στη σχολή meta|φραση. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής, καλή γνώση της Ιταλικής και ελάχιστη της Γαλλικής γλώσσας. Εργάσθηκε ως φωτογράφος και ως γραμματέας στην Αθήνα για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη το 2010. Έκτοτε ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία, καλύπτοντας εκδηλώσεις (γάμο, βάπτιση, εκθέσεις, σεμινάρια, εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.). Επίσης, ασχολείται ενεργά με το θέατρο ως μέλος της Λαϊκής Σκηνής Άνδρου, με το τραγούδι, χορωδιακό και μη, και είναι στο Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου. 

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.
 

Συμβουλευτική γονέων στη Χώρα με την Αλεξία Τέντε


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σάς προσκαλεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο συνεργαζόμενο Φροντιστήριο Activum στη Χώρα, για μια συνάντηση γνωριμίας με την υπεύθυνη του σεμιναρίου Συμβουλευτικής γονέων Αλεξία Τέντε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια του σεμιναρίου Φωτογραφίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Χώρα, αλλά και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.


Αλεξία Τέντε γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  (κατεύθυνση Ψυχολογίας). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φιλοσοφικού και ψυχολογικού τομέα και έχει εργασθεί σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.  Ζει στην Άνδρο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όπου διατηρεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης.Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.

Kαλή μας επιτυχία!
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάδειξη των καλύτερων επιχειρηματικών σχεδίων σε τέσσερις (4) θεματικές κατηγορίες που σχετίζονται με τους τομείς προτεραιότητας του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: