Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παρατήρηση της πλούσιας ορνιθοπανίδας της Άνδρου - πρόσκληση



Έλα μαζί μας σ’ έναν απολαυστικό και ξεχωριστό περίπατο παρατήρησης πουλιών στον Μεγάλο Ποταμό, στα Λιβάδια της Άνδρου!

Κοντά μας θα είναι οι ορνιθολόγοι και συνεργάτες της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας Ruben Gonzalez και Victoria Saravia, που θα βρίσκονται για λίγες μέρες ακόμη στην Άνδρο και θα μας μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.
Κυριακή 27 Απριλίου 2014
ώρα 9:30 π.μ.
 Σημείο συνάντησης:
parking απέναντι από το θερινό κινηματογράφο της Χώρας
Για Δηλώσεις Συμμετοχής:
 Όλγα Καραγιάννη 
Τηλ.: 6977 334334,  
e-mail: o.karagianni@chios.aegean.gr






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΝΗ, ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑΡΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΠΕΖΟΥΛΕΣ, ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ , ΤΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΩΣ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ-ΜΙΖΕΣ-ΜΑΣΑ-ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ;ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ !ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ FACEBOOK, TWITER,ΚΛΠ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Για στο στόμα σου. Αλλα αφτα δεν εινε για αφτους που πανε περίπατο με τακουνια και τουαλέτες. Αφτα τα γυριζαμε μικροί που τραβουσαμε να πάμε να αρμεξομε τα γιδοπρόβατα. Για χέλια καβουργια.και βάλε .πολλη ορεα το σχόλιο σας. ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ HARVARD ΟΙ ΤΟ Πανεπιστήμιο ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ κε να είχα μερικά κοτσιφια μερικές τσικλες να κάναμε ένα ορεο πιλάφι.θζ ΝΥ