Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αγώνας bic techno t293-rsx-formula, 4ο κύπελλο "χαμόγελο του παιδιού"




 Για άλλη μια φορά η καρδιά του ιστιοπλοϊκού κόσμου χτύπησε διαφορετικά. Όλα τα μικρά παιδιά κάτω των 17 ετών της κατηγορίας BIC Techno 293, έδωσαν μια διαφορετική εικόνα με άλλα χρώματα στον κόλπο της Βάρκιζας, όπου διοργανώθηκε και εξελίχθηκε το 4ο Κύπελλο Το Χαμόγελο του Παιδιού με τις κατηγορίες BIC Techno 293, RSX και Formula, το Σαββατοκύριακο 5-6 Απριλίου 2014.

Νότιοι άνεμοι και σχετικός κυματισμός έδωσαν μία ιδιαιτερότητα στον αγώνα.

Μετά τις ανακατατάξεις που συνέβησαν στο Ναυτικό Όμιλο Κορθίου Άνδρου, οι ιστιοπλόοι Γιγίνης Γ., Συρίγος Ν., Τσορτανίδης Λ. και Π., αγωνίστηκαν με δική τους ευθύνη υπό τις οδηγίες αυτών που τους έμαθαν ιστιοσανίδα,δηλαδή με τους Γιώργο Φράγκο-Νίκο Σκόρδο και Άκη Χρυσοχού.
Μαζί δε με τα παιδιά του Athenswatersports και του Wesurfin που έχουνε κοινούς προπονητές,συγκρότησαν την πολυπληθέστερη ομάδα του αγώνα.

Μετά λοιπόν από 6 ιστιοδρομίες, ο Λεωνίδας Τσορτανίδης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 15 ετών, ενώ ο Πέτρος Τσορτανίδης την 3η θέση στην ίδια κατηγορία με πολύ καλό αγώνα.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Γιώργος Γιγίνης 8ος στην γενική κατάταξη και 6ος στην κατηγορία κάτω των 17 ετών, έχοντας πια σταθεροποιηθεί μέσα στην πρώτη 10αδα.

Από τα υπόλοιπα παιδιά που προπονούνται στην Αθήνα ξεχώρισε ο Δούκας 7ος στη γενική και 5ος στους κάτω των 17, ενώ δύο ακόμα θέσεις στο βάθρο για την Κωνσταντίνα Κονταρίνη 3η στα κορίτσια κάτω των 17 και για τον 10χρονο Ιωάννη Καρβουνιάρη[του ΝΟΚΑ] που ήταν 3ος στους κάτω των 13 ετών.

Άψογη όπως πάντα η φιλοξενία των ανθρώπων της Βάρκιζας.Ευχαριστούμε τους προπονητές μας για μία ακόμη φορά για όσα προσφέρουν στους αθλητές τους και κυρίως για την προσήλωση τους στις αρχές του”ευ αγωνίζεσθε”.
Δημήτρης Τσορτανίδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολλα Συχαρυτιρια στους Οργανοτες που σπρώχνουν τα πεδία στα sport οποία κε να εινε. Κάλλη επυτιχια σε ολους θζny..