Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Διαφημιστική καμπάνια Επαρχείου & Δήμου Άνδρου: «Αυτόν τον Σεπτέμβρη ψηφίζουμε Άνδρο»





Με σύνθημα «Αυτόν τον Σεπτέμβρη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Άνδρο», το Επαρχείο Άνδρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, ξεκινούν διαφημιστική καμπάνια για την προβολή μιας ξεχωριστής προσφοράς των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων του νησιού. Η προσφορά αφορά ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, για κάθε δυο πληρωμένες, για την περίοδο από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος Άνδρου, αναφέρονται τα εξής:
«Το Επαρχείο Άνδρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, διοργανώνουν διαφημιστική καμπάνια προβολής της μεγάλης προσφοράς των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων του νησιού, που αφορά ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, για κάθε δυο πληρωμένες, για την περίοδο από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου.
Η συγκεκριμένη προσφορά θα διαφημιστεί με μεγάλη καμπάνια σε ευρύτατης επισκεψιμότητας ιστοσελίδες, σε εφημερίδες και περιοδικά, αλλά και μέσω social media (facebook κλπ).  Επιπλέον, με διαγωνισμούς σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να την πληροφορηθούν χιλιάδες ακροατές και αναγνώστες των συγκεκριμένων μέσων, αλλά και τηλεθεατές.


Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν το αργότερο μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στην γραμματέα της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ανδριανή Κολίτσα (τηλεφ. επικοιν. 22820 41855) στο e-mail akolitsa@andros.gr ή στο φαξ 22820 41630  τα στοιχεία της επιχείρησης που συμμετέχει, δηλαδή ονοματεπώνυμο και διακριτικό τίτλο, τοποθεσία, τηλέφωνο, email και τιμή για δίκλινο δωμάτιο.
 Σας επισημαίνουμε για την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας ότι οι τιμές δεν θα πρέπει να είναι διαφορετικές για τις δύο πληρωμένες διανυκτερεύσεις από τις τιμές που έχετε δηλώσει στις διάφορες εταιρίες κρατήσεων που συνεργάζεστε π.χ. booking.com και άλλες.
Πέραν των τουριστικών καταλυμάτων όσες επιχειρήσεις ή επαγγελματικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με κάποια προσφορά, καλούνται να το δηλώσουν με την ίδια διαδικασία και να αναφέρουν την προσφορά τους».

Ανδρος, 31 Αυγούστου 2015

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ                                        ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κανομε με τους Χοματοδρομους και της λακούβες στην αρνί έλεος πια ο έπαρχος κηματεολλη η δρόμο θέλουν δουλια. Στην βουρκοτι σε διο μέρη .θζ ΝΥ

Unknown είπε...

Επιπλεον να αξιοποιηθει το ανοικτο θεατρο με παραστασεις τον Σεπτεμβριο που ειναι ο καλυτερος μηνας

Ανώνυμος είπε...

Και η περλα σκέφτετε να ΚΑΝΟ κανενα μπάνιο η οχι.και αβριο ειναι του Αγ ΜΑΜΜΑ με στον το δρόμο που να πας ουτε η μενεγακη δεν κατεβενη.θζ ΝΥ

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Με ποιές εκδηλώσεις, συνέδρια, δράσεις και δρώμενα θα υποδεχθούμε τους όποιους επισκέπτες , που όλα εξαντλήθηκαν τον καυτό μήνα Αύγουστο;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή;;;;τι δεν κάνει η Μενεγάκη;; χα χα χα