Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Yπάλληλος του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Άνδρο



Επίσκεψη στην Άνδρο πραγματοποιεί την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, υπάλληλος του γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας.
 Στο Δημαρχείο Κορθίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ο υπάλληλος της Πρεσβείας θα ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται για συνταξιοδοτικά θέματα, καθώς και για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση για χορήγηση σύνταξης.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αμερικανική Πρεσβεία αναφέρονται τα εξής:
«Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Άνδρου την 3η Σεπτεμβρίου 2015. Ο βασικός σκοπός της επισκέψεώς μας αφορά την ενημέρωση των μελλοντικών και νυν συνταξιούχων του Ιδρύματος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ (Social Security Administration) σχετικά με την προώθηση της Ηλεκτρονικής Αίτησης (INTERNET APLICATION) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, βρίσκεται ήδη σε ισχύ.
Για τον σκοπό αυτό, ο Κύριος Νικόλαος Αναστασιάδης, υπάλληλος του Γραφείου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, θα βρίσκεται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Όρμου Κορθίου, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 11.00 πμ. μέχρι τις 2.00 μμ. Πρόθυμος να σας ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εφαρμογές και να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί.
Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε, η παρουσία σας θα είναι χρήσιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε το Γραφείο του Δήμου Κορθίου στα Τηλέφωνα 22823-60322 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 8.30 πμ. έως 12.00 μμ. στο τηλέφωνο 210-7202426.
Με εκτίμηση
Nikolaos Anastasiadis
Field/Claims Representative»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε σιγα σιγα να φερομε και τον Ομπάμα.ολλα καλλα καθε μια ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΕΙ εχει και ενα καλο τελος .θζ ΝΥ