Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Καλοκαιρινοί Χοροί και Πανηγύρια (2015)













Το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροταντάλου "Η ΦΑΣΑ" είναι στην Ευχάριστη Θέση να σας προσκαλέσει στο Ετήσιο Καλοκαιρινό Πανηγύρι του Συλλόγου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15/8/2015 στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Άνω Βαριδίου.
 Μαζί μας θα είναι Η Ανδριώτισσα Καλλιτέχνης Μαρία Ζαγοραίου, και το τοπικό Μουσικό Σύνολο, "Ανδριώτικο Τακίμι" με τους Σταύρο Λαρίο, Γιώργο Ρέρρα, και Γιώργο Κατσίκη. Σας περιμένουμε όλους ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε μαζί!



Ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου, σας προσκαλεί στην Καλοκαιρινή Χοροεσπερίδα του το Σάββατο 08 Αυγούστου, στις 10:00 το βράδυ στο κέντρο Punta Playa (Παραλία Συνετίου)
 Η Λίτσα Γιαγκούση, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, θα σας απογειώσει, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική, παρέα με εξαμελή ορχήστρα εξαίρετων μουσικών (κιθάρα, μπουζούκι, πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα και τον Σωτήρη Κακλαμάνη Ανδριώτικο βιολί). 
Μουσική επιμέλεια Σταμάτης Χρήστου.
 Punta Playa (Παραλία Συνετίου)
Σαββάτο 08 Αυγούστου, στις 10:00 το βράδυ
Γενική είσοδος: 8€
 Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 
6977 598 557 και 6976 577 237.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε για πανηγύρια ακομα τιποτα με τους δρομους σημερα ΠΑΟ αχλα και το σκεφτομε τι θα γηνει ??? μπας άκουσες τιποτα βαγγελη .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ- ΦΩΤΙΣΜΟ- ΑΠΟΡΗΜΑΤΑ- Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ π.χ ΒΟΡΗ ΛΕΥΚΑ ΑΧΛΑ κ.α ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ..

Ανώνυμος είπε...

Ολοι για τα πανηγυρια ενδιαφερονται για τις οικονομες τους νοιαζονται .... εδω ο κοσμος εχει αποχαυνωθει απο εξοδα, εφοριες, ενφια ,μνημονια , παιχτε πριν τους τα παρουν το κρατος.. και του χρονου παλι .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ .... .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ . ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

για τα πανηγυρια μονο ειμαστε ψηφισανε βαναυσο σκληρο ισοπεδοτικο μνημονιο οι μεταναστες εχοντα κατα χιλιαδες και δεν τρεχει καστανο τιποτα μαλλον βολεμενοι ειναι καπιοι και δεν μιλουν η ο κοσμος εχει παθει μπλακαουτ φατε πιειτε χορευτε και οι αλλοι ψιφηζουν για τον αφανισμο μας οικονομικα η υπαρξιακα και εμεις βιολια ....