Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Μαθήματα αστρολογίας στο Κόρθι


Ένα σεμινάριο αστρολογίας για ανήσυχα μυαλά, με γνώση και σεβασμό στην αστρολογία και στην τέχνη της, θα πραγματοποιηθεί στο ΚΟΡΘΙ της ΑΝΔΡΟΥ στις 29 και 30 Αυγούστου από τον Θανάση Ματσώτα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο κριτήριο διαμορφώνονται αυτές οι τιμές για την συμμετοχή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το διοργανώνει;;τι τιμές είναι αυτές;;δεν είμαστε καλά .........

Θανάσης Ματσώτας είπε...

Θα συμφωνήσω αγαπητέ "Ανώνυμε" "φίλε", με την άποψή σας ότι δεν είστε καλά, στην οποία διακρίνω μεγάλη αυτογνωσία!
Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι κάποιος που βρίσκει ακριβό ένα σεμινάριο που δεν ξέρει το βασικότερο γι αυτό: πόσες ώρες θα διαρκέσει. Δεν συζητώ για άλλες παροχές ή την ποιότητα που ασφαλώς είναι υποκειμενική, αλλά τη διάρκεια. Προφανώς για εσάς το σεμινάριο είναι ακριβό είτε κρατάει 4 είτε 8 είτε 15 ώρες.
Ασφαλώς δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω πως έχετε εχθρική πρόθεση απέναντί μας. Άρα τείνω να συμφωνήσω με την άποψή σας ότι δεν είστε καλά και σας συγχαίρω για την αυτογνωσιακή σας στάση.

Θανάσης Ματσώτας

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη η απάντηση του ατόμου που κάνει το σεμινάριο της ΚΟΙΝΣΕΠ!!!Δεν βλέπω πουθενά να αναφέρονται πουθενά όλα αυτά που λέει(ώρες κλπ.),οπότε εύλογη η απορία για τα υπερβολικά χρήματα.Μόνο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ δεν είστε με αυτή τη στάση απέναντι στην κοινωνία που ίσως θέλει να σας στηρίξει,παρά μόνο μοιάζετε με κανονική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Unknown είπε...

Ας γινει κανενα σεμιναριο για την πρωτογενη παραγωγη και τον τουρισμο να βρει δουλεια κανενας ανεργος και μετα διαβαζουμε τα αστρα

Vangelis Loukisas είπε...

Επώνυμα, ότι θέλετε!