Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η Άνδρος στο Golden Hall






6 σχόλια:

ΧΩΡΑΙΤΗΣ είπε...

Δημαρχε αμα τελειωσες με τις φωτογραφιες στο GOLDEN HALL,
ελα επιτελους και τελειωνε με τα χωματα και τις λασπες εδω στη Χωρα γιατι η υπομονη μας εχει ηδη εξαντληθει.
Δεν ξερουμε αν το εχεις καταλαβει, αλλα σε μια εβδομαδα εχουμε Ιουνιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο τουρισμός που ευελπιστούμε να έλθει μετά την πολύ όμορφη ομολογουμένως παρουσίαση του νησιού μας στο GOLDEN HALL,πρέπει όταν έλθει να μείνει ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την διαμονή του για να μας ξανάλθει. Εάν η μισή Χώρα και δή η παραλία της είναι απροσπέλαστη θα πάνε άδικα και η προβολή και ο κόπος και ο χρόνος και το όποιο χρήμα διαθέσαμε. Εμπρός λοιπον να τελειώσουμε το σκάψιμο όσο μπορούμε πιό γρήγορα

Ανώνυμος είπε...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την σπουδαία προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Ολα το αποσπασμα αξιζει μονο για το τελος . Η γευση απο την Μικρα Αγγλια αφηνει πολυ γλυκα...

Ανώνυμος είπε...

Αξιέπαινη προσπάθεια, θετικά σχόλια.
Ευχή όλων μας η Άνδρος να γίνει τουριστικός προορισμός κάθε μορφής. Αυτός ο "βράχος" καταμεσής του Αιγαίου προσφέρει εναλλαγές πάσης φύσεως. Όλοι μαζί μπορούμε. Ας προσπαθήσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η ευθύνη που γεννιέται για όλους με τέτοιες προσπάθειες προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την εξαίρετη ταινία του Π.Βούλγαρη ο επισκέπτης που θα έρθει(αν έρθει)δεν πρέπει να απογοητευτεί από κακώς κείμενα που όλοι οι κάτοικοι βιώνουν(μαζική μεταφορά στο εσωτερικό του νησιού, οδικό δίκτυο, υπεροπτική και όχι ζεστή εξυπηρέτηση πάντα αλλά ούτε και τιμές για εποχές κρίσης...) Δυστυχώς, εκτός από τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτισμό απαιτούνται κι άλλα για έναν ικανοποιημένο επισκέπτη. Εύχομαι και αυτά να βρει για να μας ξαναέρθει!