Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μετά το Golden Hall, στην 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης στο Μετρό του Συντάγματος


 Η Άνδρος ύστερα από αποφάσεις των αρμοδίων συλλογικών οργάνων,
 της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Άνδρου
 και του Δημοτικού Συμβουλίου,
θα συμμετέχει από 3 έως 5 Ιουνίου 2013

στην 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης.
 Στην έκθεση, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα
 (9.00 π.μ. – 9.00μ.μ.),
με απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Άνδρου,
οι επαγγελματίες της Άνδρου θα έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν την επιχείρησή τους με έντυπο υλικό και προϊόντα που θα διανέμουν δωρεάν οι ίδιοι ή με εκπρόσωπό τους από το περίπτερο της Άνδρου.
 Το περίπτερο θα στελεχώνεται από άτομα που οι επαγγελματίες του νησιού έχουν επιλέξει και μισθώνουν καθώς επίσης και
 από το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Ευφροσύνη Τριδήμα.
 Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
 Καλή επιτυχία σε όλους.
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραιες οι προσπαθειες που γινονται για την διαφημηση του νησιου και των επιχειρησεων αλλα θα πρεπει οι αρμοδιοι να κοιταξουν επιτελους καπως σοβαρα και τα θεματα υποδομης, δεν ειναι δυνατον να θελουμε να εχουμε τουρισμο και μαλιστα καλης ποιοτητας οταν εξακολουθουν να υπαρχουν χρονια και ντροπιαστικα προβληματα οπως αυτο της συγκοινωνιας , των σκουπιδιων, των σκαμενων δρομων που παρα τις υποσχεσεις οτι θα εκλειναν στις αρχες καλοκαιριου αυτο χλωμο πολυ το βλεπω!του ελλιπεστατου πλεον φωτισμου και των συνεχων διακοπων στην παροχη του νερου, αυτα ειναι βασικα εμποδια για να υπαρχει τουριστικη αναπτυξη στο νησι, αν προσθεσω και την ντοπια νοοτροπια του να βγαζει ο ενας το ματι του αλλου, πολυ φοβαμαι οτι ολα αυτα τα φρου φρου και αρωματα θα πανε στραφι και πρεπει να προσεξουμε ολοι να μην ρεζιλευτουμε παταγωδως και οι τουριστες φυγουν και δεν ξαναρθουν, τωρα πλεον η ολη κατασταση επαφιεται στα χερια των απλων ανθρωπων και επαγγελματιων του νησιου, γιατι οι υπευθυνοι περι αλλα τιρβαζουν!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλες οι ολες προσπαθειες επρεπε να εχουν γινει απο χρονια αλλα και τωρα καλα ειναι ,το μονο ομως να κανουμε τον κοσμο να ξαναερθει και παλι η να στειλη και αλλους,οι διακοπες πλεον γινονται πια απο το στερημα του καθενος ,να πειπιουνται τον κοσμο και οχι ξεπεταγμα οι τιμες να προσγειωθουν και οχι κεραυνους για να ξαναρθουν,η νοοτροπεια 2 μηνες δουλεια για να την βγαλουμε ολο τον χρονο τελειωσε πια...και να ξερουν χωρις αποδειξη ,δεν πλειρωνει τωρα ο τουριστας μεγα θεμα των νησιων μας .. καλη σεζον για ολους

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι προσπάθειες, αλλά μήπως να δούμε τι θα κάνουμε με τους δρόμους? Δεν είναι μόνο η καλαισθησία αλλά κυρίως η ασφάλεια την ώρα της οδήγησης. Αφήστε που 24 ώρες το 24ωρο εισπνέουμε χώμα. Όσο για τα υπολοιπα, θυμάμαι πέρσυ όλοι οι τουρίστες ρωτούσαν γιατί έχουμε εγκαταλείψει ένα τόσο όμορφο νησί...Τι να τους απαντήσεις? Φαντάζεστε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι με το επιπλέον πρόβληματ των σκαμένων δρόμων?