Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η προβολή της Τρίτης - Ντοκιμαντέρ της Κινηματογραφικής Λέσχης "Οι Μύλοι της Άνδρου"



Την Τρίτη 7 Μαϊου 2013 στις 21.00' στο Κινηματοθέατρο Χώρας έχουμε τη χαρά να προβάλλουμε ντοκιμαντέρ της Κινηματογραφικής Λέσχης για τους μύλους της Άνδρου, παραγωγής του Βαγγέλη Λουκίσα.

Η ταινία μας εισάγει στην πολύτιμη ερευνητική προσπάθεια καταγραφής και μελέτης των πολυάριθμων νερόμυλων και ανεμόμυλων της Άνδρου, έργο που διαρκεί εδώ και 40 σχεδόν χρόνια και πραγματοποιείται από τον αρχιτέκτονα-μυλολόγο Στέφανο Νομικό και την ομάδα του.
Στην ταινία παρουσιάζονται χαρακτηριστικοί μύλοι της Άνδρου, συνεντεύξεις των ερευνητών και μυλωνάδων της Άνδρου.
Μαζί θα προβληθεί και ένα βίντεο με τις 2 ξεναγήσεις στους Φρουσαίους που οργανώθηκαν για πρώτη φορά  στα πλαίσια του Συνεδρίου "Αγνωστη Άνδρος- Ιστορία και Πολιτισμός " που πραγματοποιήθηκε το 2012 στο Μακροτάνταλο
Σας περιμένουμε...!


3 σχόλια:

Βαγγέλης (όχι Vanglouk) είπε...

Αγαπητέ Ευάγγελε είναι εφικτό να βρούμε το ντοκιμαντέρ σου στο ίντερνετ ώστε να ενημερωθούμε και εμείς που βρισκόμαστε μακριά από το νησί; Για παράδειγμα σκοπεύεις μελλοντικά να το ανεβάσεις στο youtube ή σε κάποιο ιστότοπο; Ευχαριστώ

Στοβάτο είπε...

Χρόνια πολλά και καλά! Να είστε πάντα καλά και να μας προσφέρετε καθημερινά ειδήσεις και θέματα για την Ανδρο. Αλήθεια, είναι εφικτό να δούμε και μεις το documentaire ?
Θα σας είμασταν ευγνώμονες.

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα να ειστε καλα