Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο Σύλλογος Ανδρίων Αμερικής δωρίζει ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας

από αριστερά, Γιώργος Βλαχάκης, Τίνα Σαρρή, Άννα Ζαννάκη, Μαργαρίτα Κορκοδείλου, Χαρούλα Ζαννάκη, Αλφόνσο Ντιμέκ, Θεόδωρος Ζαννάκης και ο Παναγιώτης Πετράκης.


Ο  Σύλλογος Ανδρίων Αμερικής ( ANDROS SOCIETY OF U.S.A.),  εκπληρώνοντας έναν από τους σκοπούς του, που είναι παροχή βοήθειας προς τη γενέτειρα και τόπο καταγωγής των μελών της,  δώρισε στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας ηλεκτρονικό εξοπλισμό που αποτελείται από υπολογιστή, βιντεοπροβολέα, κάμερα, κάρτες μνήμης, τρίποδο και εκτυπωτή.
Ο εξοπλισμός παραδόθηκε, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, στην Διευθύντρια του  Δημοτικού Σχολείου Χώρας, Μαργαρίτα Κορκοδείλου


Χαρούλα και Θεόδωρος Ζαννάκης,  Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Βλαχάκης, Αλφόνσο Ντιμέκ και η Μαργαρίτα Κορκοδείλου

Και η ευχαριστήρια επιστολή των δασκάλων προς τον Σύλλογο των αποδήμων Ανδρίων:

Αξιότιμοι κύριοι,
Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την γενναία δωρεά εκ μέρους σας, ώστε το σχολείο μας να εξοπλιστεί με τον παρακάτω εξοπλισμό:

Epson EB S 18
Lenovo 90 C2002VGM H 30-00/4GB/500GB
Panasonic HCV 130 EF/G K
Logitech speakers
Microsoft keyboard
Kingston SDC 10/32GB
Hama 4105
Microsoft JUD optical
Kingston SDC 10/16GB
Canon IP 7250 pixma

 Η προσφορά αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο μας και συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια εμπλουτισμού του ηλεκτρονικού εξοπλισμού μας.
 Η πράξη σας εκφράζει απόλυτα την αγάπη σας και την αφοσίωσή σας για τη Μητέρα Πατρίδα. Η απόσταση από τον τόπο που σας γέννησε και σας ανάθρεψε δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο για να αποδείξετε ότι τα μάτια της καρδιάς σας είναι πάντα στραμμένα εδώ.
Σας ευχόμαστε Υγεία, Ευτυχία και Επιτυχίες στην επίτευξη των στόχων σας.
Mε τιμή Η Διευθύντρια
Οι Εκπαιδευτικοί & Οι μαθητές
του 10/Θ. Δημοτικού Σχολείου Άνδρου Χώρας


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον φίλο το βαγγελη και το ανδρός φιλμ για την Δημοσίευση ΘΖ ny

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω πόσοι Αδριοτες βλέπουνε το ανδρός φιλμ??? ΘΖ ny

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ ΔΉΜΌΤΊΚΌΎ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΆΝΔΡΟΥ
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική προσφορά του συλλόγου των ομογενών μας Αndros Society of USA στο σχολείο μας, την οποία πληροφορηθηκαμε μέσω του blog της κινηματογραφικης λεσχης Άνδρου. Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και δια ζωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νησί .Ευχαριστούμε που στη μακρινή Αμερική έχετε τα παιδιά μας στη σκέψη σας και την καρδιά σας.