Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ψήφισε τη χρηματοδότηση Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας στην Άνδρο.


Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Άνδρου  συνολικού Προϋπολογισμού (50.000€) «Έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας Άνδρου» εισηγήθηκε ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης και ψηφίστηκε ομόφωνα σήμερα 28 Ιουλίου 2015 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.
Βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναλάβει την Χρηματοδότηση του έργου μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 567) και  ο Δήμος Άνδρου θα αναθέσει και θα υλοποιήσει το έργο.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν στις περιοχές  των ΔΕ Υδρούσας, Κορθίου και Άνδρου  οι οποίες  επλήγησαν από τις εκτεταμένες πυρκαγιές  την περίοδο Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2014.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ο έπαρχος ξύπνησε οδρομος προς βουρκοτη ειναι χαλασμένος εδω και δυο χρονια ειναι ευτύχημα πούμε σκοτώθηκε κανενας Οι δε χωματόδρομοι σε κακά χαλια .ατα δε χαντάκια γεμάτα χόρτα στης στόφες οι Βλάστησεις τοσο μεγαλη. Ο δε δήμαρχος δεν μπορεί να ειναι παντου Ο καθένας που εχει μια θέση στο δημο να κάνει την δουλια του .Δενυπαρχει δικαιολογία να μην υπάρχουν δρόμοι να εξυπηρετούν τους Δημότες ΘΖ ΝΥ