Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Εργαστήρι πηλού στη πλατεία Αγίου Γεωργίου






Στα πλαίσια του ΕΠΙΤΟΠΟΥ 2015, η κεραμίστρια  Πετρούλα Κουτούση, ειδική στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών, δημιούργησε, τη Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 το απόγευμα, εργαστήριο πηλού  στη πλατεία Αγ. Γεωργίου, όπου παιδιά μαζί με το συνοδό τους κάθονταν αντικρυστά με σκοπό να σχηματίζουν με το πηλό το πρόσωπο του απέναντι τους.
Χρέη τεχνοκριτικού η κα Ευγενία Πολέμη..
 Οι υπεύθυνοι του Επιτόπου 2015 ευχαριστούν θερμά όλες και όλους τους Λειβαδιανούς και εν γένει Ανδριώτες, για την προσέλευσή τους στο άνοιγμα του ΕΠΙΤΟΠΟΥ 15, ιδιαίτερα την Έφη Ραπτάκη που  άνοιξε τον θαυμάσιο μπαξέ της και τον σύλλογο Λειβαδιών για το κέρασμα.
Το ΕΠΙΤΟΠΟΥ υιοθετείται, χρόνο με το χρόνο, από τους κατοίκους και αυτό  δίνει την δύναμη για να συνεχιστεί χρόνο με τον χρόνο.

 Το επόμενο ραντεβού στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, στο κτήμα της κ Κυρτάτα στα Λειβάδια, για συνάντηση με δύο ιστορικούς τέχνης που θα έρθουν να μιλήσουν για τη τέχνη στη φύση και στο δημόσιο χώρο.
Και βεβαίως, κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα αρχίζει πεζοπορική ξενάγηση στα έργα  από την Δεξαμενή με τους αριθμούς, στο Μανιτάρι .
Πάνω στην ώρα και νεόνυμφοι για φωτογράφηση
και μερικά έργα



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: