Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γνωριμία με την οργάνωση “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” που οργανώνει την ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου: "Θεραπεύοντας με την γνώση''

Η Κοινωφελής Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, με τον διακριτικό τίτλο “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” και στα ξενόγλωσσα “BE STRONG”, που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Άνδρου, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015  στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, την ημερίδα για  την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου: 
"Θεραπεύοντας με την γνώση'',
ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2007, με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτόν.
Εμπνευστής και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ, που ο ίδιος είναι 2 φορές επιζών του καρκίνου μέσα σε μια δεκαετία.

Η ιστοσελίδα της οργάνωσης http://www.bestrong.org.gr , που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2008, θεωρείται από τις πιο ενημερωμένες ιστοσελίδες στην Ελλάδα σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο και την υποστήριξη.

Η ιστοσελίδα έως σήμερα, έχει δεχτεί 3.000.000 μοναδικούς επισκέπτες, σύμφωνα με στοιχεία του google analytics, που έχουν αντλήσει ενημέρωση-πληροφόρηση, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών και υποστήριξη, από την οργάνωσή μας.
Στο κανάλι δε:
υπάρχουν πολλά ενημερωτικά βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: