Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στην Άνδρο






Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών στην Άνδρο, από 16 έως 17 Οκτωβρίου διάρκειας 10 ωρών

Διεξαγωγή στο γραφείο Άνδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ως εξής:

Τμήμα
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 16:00 - 21:00
& Σάββατο 17 Οκτωβρίου 09:00 - 14:00
Διάρκεια: 10 ώρες

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (υπουργική απόφαση 14708/17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Αφορά:
Το προσωπικό που παράγει, επεξεργάζεται αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί ή πουλάει τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.
Κόστος: Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο για την εκπαίδευση με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Άνδρου (τηλέφωνο 22820 51490) ή να υποβάλλουν απευθείας την Αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εδιαφερον να δούμε πόση θα παρουσιαστούν .θζ ΝΥ