Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Επαναλειτουργεί το Τμήμα Τεχνικών Έργων Άνδρου

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Λεονταρίτης και ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος ΛοτσάρηςΗ Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία του Τμήματος Τεχνικών Έργων Άνδρου, το οποίο συστάθηκε σύμφωνα με το ΦΕΚ 1666/τ.Β/10.8.2015 "Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου".
Η λειτουργία του εν λόγω τμήματος αποτέλεσε πρωταρχικό αίτημά μου, με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Επάρχου Άνδρου, στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Λεονταρίτη, οι οποίοι συνεπείς στη δέσμευσή τους και αξιολογώντας την σπουδαιότητα λειτουργίας της εν λόγω υπηρεσίας σ΄ενα νησί με το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο, με δύο λιμάνια σε εξέλιξη, το λιμάνι του Γαυρίου στην Γ΄ ΦΑΣΗ, τεράστιες ανάγκες συντήρησης - καθαρισμού δρόμων κ.α, το ικανοποίησαν μέσω του Νέου Οργανογράμματος Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το εν λόγω τμήμα λειτουργεί στο κτίριο της ΕΟΧΑ (Χώρα Άνδρου) όπου στεγάζονται και οι λοιπές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον πρώτο όροφο, με Προϊσταμένη του Τμήματος την Πολιτικό Μηχανικό κ. Ευλαλία Κερετζή και τον μηχανικό κ. Βασίλη Κατσιγιάννη.
Στόχος μας είναι η έγκαιρη εκπόνηση των μελετών, η άμεση εκτέλεση και παρακολούθηση των έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (λιμάνια, επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθαρισμοί χαντακιών κ.λ.π.) καθώς και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών στην Τεχνική Υπηρεσία.
Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
            ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ok

Ανώνυμος είπε...

ok

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα ΟΛΛΑ τα περνούμε απανο απω το κεφάλι μας μεχρι να γηνει το κακό δρομους χαντακια χοματοδρομη .ο ΠΡΟΤΟΣ έπαρχος ακαρπος.δεν αξιώθηκε να κάνει έστω και για το χοριο του κατι και τωρα για την ώρα θα και θα και η ζυγαριά γέρνει μονόπλευρα .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

ολοι για τους μισθους τους τρεχουν.. και τα αξιωματα..κριμα δεν αλλαζουν ποτε αυτοι νοοτροπια..γιαυτο εμεινε ολος ο τοπος ακι γενικα η ελλαδα πισω και ακομη τους ...τρεχουν απο πισω..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΟΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΤΡΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΝΔΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..Α ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

H κίνηση αυτή είναι πολύ σωστή. Χρειαζόμαστε αυτόνομη υπηρεσία σχεδιασμού και υλοποίησης έργων μικρού βεληνεκούς όπως συντήρηση δρόμων, αποκατάσταση τους από πλημμύρες, καθαρισμός χαντακίων κοκ που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων. Φέτος το καλοκαίρι όλο το οδικό δίκτυο των χωματόδρομων τουλάχιστον της ΒΔ Άνδρου ήταν χάλια. Ο δήμος ήταν ανύπαρκτος, δεν αρκούν μόνο οι φανφάρες, οι χοροί και οι ωραίοι λόγοι. Συνεχίστε κ Έπαρχε να δουλεύετε έτσι αθόρυβα, ώστε να αναπληρωθεί κάπως το κενό που αφήνει η απραγία του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μπραβο Κ επαρχε για ΟΛΛΑ αφτα τα εργα που εχεις κάνει οπως ο δρόμος της βουρκοτης της αρνις τα χαντακια κόψιμο δρομους για την εξιπερετιση τους δημότες οπως έκανε και ο προηγούμενος μπραβο ξανά ΚΑΙ Ο Κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΔΡΙΟΤΕΣ ΘΖ ΝΥ