Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Παρατείνεται η προθεσμία συμμετοχής για τις 2+2 διανυκτερεύσεις





Έπειτα από τη σημαντική ανταπόκριση των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και δωματίων Άνδρου στην προωθητική ενέργεια του Επαρχείου και του Δήμου Άνδρου «2 δωρεάν διανυκτερεύσεις για κάθε 2 πληρωμένες», για τον μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, παρατείνεται μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου η προσθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής όσων ενδιαφέρονται.
Μέχρι την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, είχαν δηλώσει συμμετοχή 39 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων. Τα ονόματα και οι προσφορές έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου (www.andros.gr).

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, στην γραμματέα της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ανδριανή Κολίτσα στο e-mail akolitsa@andros.gr ή στο φαξ 2282041630  τα στοιχεία της επιχείρησης δηλαδή ονοματεπώνυμο και διακριτικό τίτλο, τοποθεσία τηλέφωνο, email και τιμή για δίκλινο δωμάτιο. Επισημαίνουμε για την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας ότι οι τιμές δεν θα πρέπει να είναι διαφορετικές για τις δύο πληρωμένες διανυκτερεύσεις από τις τιμές που έχετε δηλώσει στις διάφορες εταιρίες κρατήσεων που συνεργάζεστε π.χ. booking.com και άλλες.

Πέραν των τουριστικών καταλυμάτων όσες επιχειρήσεις ή επαγγελματικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με κάποια προσφορά, καλούνται να το δηλώσουν με την ίδια διαδικασία και να αναφέρουν την προσφορά τους.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜ. ΛΟΤΣΑΡΗΣ                                                               ΘΕΟΔ. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Με παραλληλη ενεργοποιηση του ανοικτου θεατρου υπαρχουν καλλιτεχνες που ενδιαφερονται για παραστασεις καθως
επισης διοργανωσης εκθεσης παραδοσιακων ανδριωτικων προιοντων στην πλατεια γηροκομειου Ξυπνηστε επιτελους η Ανδρος μπορει να ζησει και τον χειμωνα