Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

O τόπος και οι άνθρωποι της Αιθιοπίας - Με την υποστήριξη της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου


Η έκθεση φιλοξενείται στο καταπράσινο κτήμα του Ευάγγελου Παπαδάκη με τα κυπαρρίσια και τα νερά, στο ύψος του αναψυκτηρίου Στυλιανού, περπατώντας το όμορφο μονοπατάκι παράλληλα με το ποταμάκι περίπου 100 μέτρα πιο μέσα.
Ώρες λειτουργίας 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου.
Μέρος του φωτογραφικού υλικού θα εκτεθεί στο στέκι της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου στην Πλατεία Καϊρη.
Το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν για το Σύλλογο Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας.
Πληροφορίες- Επικοινωνία : 6970-037894

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Συλλόγου

                                                 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Έκθεση φωτογραφίας «Αιθιοπία, ο τόπος και οι άνθρωποι»

στην Άνδρο.


Φέτος τον Αύγουστο, η LALIBELA–Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας θα βρίσκεται στην Άνδρο. Με πρωτοβουλία μιας ομάδας ενεργών και αφοσιωμένων αναδόχων γονέων του Συλλόγου, διοργανώνεται έκθεση με φωτογραφίες από τα ταξίδια τους στην Αιθιοπία και τις επισκέψεις στα Κέντρα Παιδικής Φροντίδας και στα παιδιά που υποστηρίζουν. Η έκθεση φιλοξενείται σε ένα καταπράσινο κήπο, στο Νειμποριό της Άνδρου και θα διαρκέσει από 28 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.

Ο επισκέπτης στην έκθεση θα απολαύσει υπέροχα αφρικανικά τοπία, μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ξεχασμένες φυλές και εικόνες από τη σκληρή αιθιοπική καθημερινότητα. Επίσης, θα ενημερωθεί για το έργο που προσφέρει η LALIBELA σε ορφανά και αβοήθητα παιδιά στη χώρα τα τελευταία 16 χρόνια.

Η εμπειρία της επίσκεψης πλαισιώνεται με τον υπέροχο περίπατο δίπλα στο ποταμάκι που οδηγεί στο χώρο και φυσικά τον καταπράσινο κήπο όπου βρίσκονται οι φωτογραφίες. Μια καλοκαιρινή, διαφορετική φωτογραφική εμπειρία σας περιμένει με τα χαμόγελα των παιδιών μας να σας καλωσορίζουν!

Tο Σάββατο 28 Ιουλίου μετά τις 6 το απόγευμα, σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης.

Ευχαριστούμε την Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου για την ευγενική παραχώρηση των γραφείων της στην Πλατεία Καίρη στη Χώρα της Άνδρου για τις ανάγκες της έκθεσης.

ΑΙΘΙΟΠΙΑ: Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ, ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ : 28 ΙΟΥΛΙΟΥ - 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 10.00 - 13.00 & 18.00 - 21.00

Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΜΑ. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ “ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ” ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.


Αθήνα, 25 Ιουλίου 2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμις η ελλινες για τι δεν κάνουμε κάτι για τις οικογενιας που εχουν αναγγη μέσα στιν ελλαδα δεν πιστεβο τα ματιά μου που η δικιμας πηνανε κε τα Σωματια μας θέλουν να διξουν. πος ηνε διμοκρατικη.Βαγγέλη Ξερης πος για ένα ευ που δινομε μόνο 10ρενια πανε οπου ηνε να πανε. Εμης προτιμαμε να τα στελνομε ελλαδα.απο ΘΖ n.y

Ανώνυμος είπε...

H Ελλάδα με τα χάλια της θα βοηθήσει το σύλλογο παιδιών της αιθιοπίας, και τα παιδιά της Ελλάδος ποιός θα βοηθήσει μωρέ, οι Αιθίοπες;;; Αν περισεύουν σε κάποιους χρήματα ας βοηθήσουν τα ελληνόπουλα, τα οποία σίγουρα δεν περιμένουν βοήθεια από τους αιθίοπες και όχι μόνο. Εκτός και αν όλα στην Ελλάδα είναι μια χαρά και δεν το ξέρουμε τελικά, οπότε να βοηθήσουμε τους άλλους, αιθίοπες και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Πολλή καλα τα γραφή ο ανωνυμος