Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Μακροταντάλου "Η Φάσα"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΡΟΤΑΝΤΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥ "Η ΦΑΣΑ".

Λόγω διαδικαστικών ζητημάτων, ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων για τις 28 Σεπτεμβρίου 2014 εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Αντ' αυτών, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία και στον ορισμένο από την προηγούμενη ανακοίνωση τόπο (Α΄ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων - Δήμου Φυλής, Λεωφόρος Φυλής 165, Άνω Λιόσια) συνέλευση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, στις 11.00 π.μ., κατά την οποία θα οριστεί η νέα ημερομηνία εκλογών, τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα σύμφωνα με το καταστατικό, και σε κάθε περίπτωση εντός του 2014. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου θα ενημερωθούν εγκαίρως αναφορικά με τη νέα ημερομηνία εκλογών.

Θα επακολουθήσει, στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα, αμέσως μετά τη συνέλευση του Δ.Σ., ανοιχτή άτυπη συνέλευση των μελών και φίλων του Συλλόγου, για όσους θέλουν τυχόν να παρευρεθούν.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροταντάλου "Η Φάσα"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε Μια κε μιλάμε για Σύλλογο ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ NJ USA ΕΚΑΝΕ ΔΟΡΕΑΝ ΨΙΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟΝ ΚΕ ΡΕΦΜΑ ΠΟ ΘΑ ΠΛΗΡΟΝΕΤΕ ΑΠΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ .ΚΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΙΜΟΝΑ NJ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΦΤΟ ΤΟ ΕΡΓΩ. ΘΖ NY