Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

“Το αποτυχημένο Καλλικρατικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Οι προκλήσεις για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Άνδρου”

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΔΡΟΥ σας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄ βαθμού με τίτλο:
“Το αποτυχημένο Καλλικρατικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Οι προκλήσεις για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Άνδρου.”
την Τρίτη 02 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:00 στην Πλατεία Γηροκομείου της Χώρας Άνδρου.



Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για την αυτοδιοίκηση και τις δημοσκοπήσεις.

Στη συζήτηση θα τοποθετηθούν ο δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο δημοτικός σύμβουλος Άνδρου κ. Νίκος Θεολόγου, ο δημοτικός σύμβουλος Άνδρου κ. Γιάννης Καπάκης, ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης και η περιφερειακή σύμβουλος Νάξου κ. Άννα Μαυρουδή.

Την εκδήλωση καλούνται επίσης να τιμήσουν με την παρουσία και τις παρεμβάσεις τους, οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Άνδρου, καθώς και οι υποψήφιοι όλων των δημοτικών και περιφερειακών κινήσεων που συμμετείχαν στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014.

Με τη συμβολή όλων και κυρίως με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών της Άνδρου, θα αναδείξουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο σε σχέση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και σε σχέση με το Δήμο Άνδρου και θα συμβάλλουμε στην ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απόψε στην πλατεία θα εχει το καλύτερο θέατρο μην το χάσετε.ολλη οι κομπάρση διαλεγμενη ένας προς ένα .Το ΣΥΡΙΖΑ εχει ΤΟ
το λόγω .για τα προτα ψέματα. ΘΖ ny