Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Και η άχρηστη βάρκα στο ΕΠΙΤΟΠΟΥ 15




Και η βάρκα που είναι πεταμένη πίσω από το λιμάνι  θα  γίνει εφήμερο δυνατό και επίκαιρο έργο... και μετά τον Αύγουστο θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη της

Οπως συνήθως τα υλικά που χρησιμοποιούν όλοι οι καλλιτέχνες βρίσκονται στο νησί και είναι  υλικά άχρηστα η εκτός λειτουργείας που θα μπορεί ο κάθε ένας  να παραχωρήσει.
Στη φετινή διοργάνωση θα χρειαστούν:
>Ρούχα και κυρίως λευκά. Σχεδιάζεται ένα μεγάλο έργο που θα αποτελείται απο ρούχα ενωμένα μεταξύ τους. Οτι δεν σας χρειάζεται και είναι λευκό, το χρειαζόμαστε φτάνει να είναι καθαρό.
>Οικοδομικές τάβλες και μεταλλικές σκαλωσιές χρησιμοποιημένες. Τα υλικά αυτά θα επιστραφούν τέλος Αυγούστου.
>Σκοινιά παλιά και άχρηστα, χοντροί σπάγγοι η ακόμα και κλωστές.
> Κοτετσόσυρμα, σύρματα διάφορα ακόμα και σκουριασμένα.

Τα παιδιά του δημοτικού σχολείου της Χώρας, σε συνεργασία με την δασκάλα Αλίκη Περτέση, δουλεύουν ήδη για την συλλογή ρούχων και παπουτσιών.
Επίσης κάνουμε έκκληση σε όποιον θα ήθελε να βοηθήσει τους καλλιτέχνες στην περίοδο που θα ετοιμάζουν τα έργα, από 1 έως 11 Ιουλίου, η και να πάρει μέρος στην συλλογή των υλικών, να μας πάρει τηλέφωνο στο 22820 22435.
Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες,
Χρήστος Βαγιάτας, Εmmanuelle Ducrocq, Jason Karaïndros, Πετρούλα Κουτούση, Μαρία Λιανού, Ανδρέα Σάββα, Eva Tουρτόγλου- Bony, και οι τρείς φοιτητές
Ελεάννα Μπαλέση, Δημήτρης Τζικόπουλος, Ζωή Φιλίππου, θα βρίσκονται στο νησί αρχές Ιουλίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή μην την κλέψουν ΠΟΤΕΣ δεν ξέρεις. Γιατι οπως βλέπο ακομα δεν άκουσα ΕΑΝ έπιασαν κανενα να δούμε .